Ponožky ako módny doplnok? Vyskúšajte novú, farebnú značku Hysteria.

Zdá sa, že v móde je možné všetko. Preto sa netreba čudovať, že taký napohľad praobyčajný artikel akým sú ponožky nedávno povýšili na veľmi dôležitý módny doplnok. A nehovoríme o nudnej pánskej ponožke, ale dámskej. A čuduj sa svete nenosia sa len do tenisiek a čižiem, najnovšie si ponožky máme obliecť rovno do otvorených lodičiek.

Ponožky kupredu!

Donedávna boli ponožky nutnou súčasťou obliekania, ktorá nám nespôsobovala žiadnu radosť. Bolo ich treba mať (veď nebudeme nosiť topánky na boso), avšak obuté tak aby ich bolo vidieť čo najmenej. Preto sa do ženského šatníka dostali rôzne nízke ponožky, či ťapky, Najlepšie minimálne prekrývajúce nohu a v nudných telových farbách. Týmto dňom je však koniec. Ponožky totiž získali v móde hlavnú úlohu.

V otvorených topánkach

Trend farebných ponožiek v otvorených topánkach priniesli Fashion Weeky. Respektíve rôzne módne blogerky a influencerky, ktoré si ku krátkym a dlhým sukniam a hlavne do lodičiek a otvorených topánok začali obliekať ponožky. Ideálne v úplnom farebnom kontraste s lodičkou. Teda výrazné, vzorované.. dlhé a farebné. Hoci svet nad týmto trendom sprvoti krútil hlavou, dnes sú ponožky v lodičkách bežnou súčasťou ženského obliekania.

Hysteria by Happy Socks

A kde také „lodičkové“ ponožky kúpiť? Ideálne od jednej z najpopulárnejších ponožkových firiem. Značka Happy Socks, ktorá je dávnejšie známa krásnymi ponožkami najnovšie na trh uviedla celkom novú líniu dámskych ponožiek určených práve k lodičkám a otvoreným sandálom. Kolekcia s názvom Hysteria predstavuje sadu ponožiek v naozaj širokej škále materiálov a vzorov. Nehľadajte hrubé bavlnené ponožky so vzorom, ale napríklad jemnú odľahčenú mercerizovanú bavlnu, nylon, či viskózu. Okrem širokej farebnej a vzorovanej škály sú ponožky z rady Hysteria dostupné tiež v rôznych dĺžkach. Farebné a delikátne modely vám tak dodajú nový pocit z nosenia ponožiek ako takých, a vy zrazu budete plánovať outfity práve podľa toho aké ponožky si k nim oblečiete. Nosiť ich môžete k šatám, sukniam, skráteným nohaviciam, obúvať do lodičiek,ale pokojne tiež tenisiek. Zvyšný outfit môže byť celý čierny a v podstate aj celkom nudný, avšak tie ponožky nech je poriadne vidno…

Ponožky Hysteria by Happy Socks kúpite na www.urbanlux.cz

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.