Make-up v štýle francúzskych krások

 

Každá krajina je známa niečím iným. Tak ako si pri Slovensku predstavíme krásne ženy a bryndzové halušky, tak isto aj pri Francúzsku nenútenú eleganciu miestnych žien a kvalitné šampanské. Práve Francúzsky sú preslávené svojou štýlovou, jednoduchou krásou. Od minimalistického šatníku až po prirodzený make-up. Vyzerajú úžasne, sviežo, mlado a čo je hlavné, netrávia hodinu pred zrkadlom. Ako docieliť mladistvý make-up vám prezradíme v pár krokoch. Pretože každá žena vyzerá najlepšie keď podtrhne svoju prirodzenú krásu.

 

V tomto make-upe zabudnite na kontúrovanie, baking alebo umelé mihalnice.

Ak nemáte problém s pleťou a nepotrebujete vysoké krytie, siahnite po BB alebo CC kréme. Nepotrebujete pleť ako porcelánová bábika, veď aj pehy či viac začervenané líčka dokážu pridať na kráse .

Na oči vám postačí vaša obľúbená špirála. Ak nie ste zvyknutá na takýto jednoduchý look, kľudne si doprajte aj dve vrstvy aby ste sa cítili viac sama sebou. Nezabúdajte, že nám ide iba o podrhnutie prirodzenej krásy, preto ak nemáte mihalnice od prírody až po obočie, je zbytočné snažiť sa to dohnať vrstvením špirály.

Na vykreslené obočie ako podľa šablóny môžte tiež zabudnúť. Najlepšie bude ak ho prečešiete farebným gélom na obočie, ktoré vám pridá prirodzenú hustotu a farbu ktorú potrebujete .

Posledným a najhlavnejším bodom sú pery. Úžasné, zmyselné a hlavne červené! Perfektná bodka na záver , ktorá úplne vystihuje štýl všetkých francúzskych žien. Kľudne siahnite po svojom obľúbenom odtieni.

Do líčok dáme jemnú červeň a ste pripravené vyzerať úžasne . Hlavne prirodzene, taká krásna ako aj skutočne ste !

Galéria; pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.