Streetstyle trend, ktorý zmenil rok 2017

Každoročne na scénu  prichádza nová vlná farieb, kúskov oblečenia a doplnkov, ktorými vďaka popredným módnym návrhárom, bol inšpirovaný celý svet a taktiež aj obchodné reťazce. Všetci dobre vieme, že nie každý trend z fashion mól je nositeľný aj v bežnom živote, preto sa ideálnou fashion inšpiráciou stáva hlavne streetstyle. Touto módnou scénou sú preplnené všetky sociálne siete, instagramové profily a rôzne stránky zaoberajúce sa témou módy. Najsilnejšie slovo v hre majú stále fashion blogery, so silou ovplyvniť masy a tak globálne vytvoriť nový trend.

Rok 2017 bol plný rôznych fashion návratov a hlavne posadnutý štýlom Kardashianiek, ktoré si vytvárajú čoraz silnejší hlas v módnom priemysle. Zameriavajúce sa na skupinu mileniálov, na ktorých momentálne mieri  skoro celý zvyšok módneho i beauty sveta. Veď povedzme si úprimné, ak vám je cez štyridsať , určite nemáte náladu po práci hltať všetky módne novinky, živiť svoje sociálne siete fotkami svojho vegan obedu, či pozerať s kým momentálne chodí Kylie ( ak vôbec tušíte kto to je). To napríklad ja, kedže k mileniálom patrím, zvládam ľavou zadnou. Vyrastajúc už spolu s modernými technológiami, nechcete nič nové zameškať, byť v obaze a hlavne byť tiež trendy.

Preto sa bližšie pozrime na najsilnejšie streetstyle trendy roku 2017.

Sieťové pančušky

Prvé na čo si spomenú zainteresovaní pri tomto trende je punk zo 70. rokoch. Iróniou je, že práve v tomto období punk šiel viac menej proti móde a určite sa nechcel prebiť do silného trendu súčasnoti. But here we are. Sieťové pančušky sa stali rebelskou bodkou outfitu. Harmonicky tvoriace pár hlavné s rozthanými boyfriend jeansami a vytiahnuté až do pásu, kombinované s crop topom alebo basicovým kúskom vršku. Všetci môžme jednohlasne odsúhlasiť, že niečo sexy a pohodlné bude vždy žať úspech.

Choker

Histórií tohto doplnku som sa venovala v samostanom článku ale určite patrí aj sem. Choker, ktorého história siaha až do starého Egypta je opäť hitom ,nie len v tomto roku ale už aj v tom predošlom. Stala sa z neho súčasť už niekoľkých sézón, čo je pri rýchlosti akou sa móda dokáže meniť, viac ako obdivuhodné.

Puma Fenty

Spoplupráca športovej značky Puma spolu s ikonou v móde i hudbe. Rihanna nám dokazuje, že spievanie nie je jediným darom, ktorým dokáže inšpirovať.  Tenisky sa celkovo stali kúskom, ktorý v šatníku chýbať nesmie. Kolekcia od Rihanny spôsobila to , že ak ste doposial žiadne tenisky nemali, po týchto ste určite aspoň zatúžili.

Transparentné topánky

Pohlcujúc celebritný svet, dostali sa žial aj  k nám. Trend, hladajúci si už o niečo ťahšie svoje publikum, je aj tak jeden z tých výraznejších. O praktičnosti však už reč byť nemôže, malokto by dobrovoľne vložil nohu do plastovej topánky na celý deň. Výhodou určite zostáva jednoduchá možnosť kombinovania. Veď uznajte, to čo nie je vidieť môžte dať naozaj skoro k hocičomu.

Ilustračné fotky: lookbook.nu, pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.