Šaty na špeciálnu príležitosť: Elegantná kolekcia od značky Twin-Set

Svadby, oslavy, promócie, či krstiny. Špeciálne a slávnostné príležitosti nie sú každodennou záležitosťou a preto si žiadajú aj slávnostnejší odev. V bežných obchodoch málokedy nájdete elegantné modely, ktoré by spĺňali tento účel. Talianska módna značka Twin-Set však aktuálne predstavuje jedinečnú limitovanú kolekciu určenú práve na spomínané „ceremónie“.

Ceremony Collection

Ceremony Collection je limitovaná kolekcia, ktorú značka Twin-Set predstavuje v rámci svojej jesennej kolekcie. Nájdete v nej dlhé i krátke šaty, bolerko, ale aj štólu, ktorá dotvorí šaty aj počas chladnejších dní. Šaty z kolekcie sú veľmi jemné a jednoduché, zväčša doplnené o delikátny detail. Hladké povrchy dotvárajú volány, ktoré v kombinácii s jemnými pudrovými farbami vytvárajú naozaj jedinečné modely. Z farieb dominuje rúžová, šedo- modrá, alebo perlovo šedá. Všetko aktuálne farebné trendy sezóny.

Pre koho

Limitovaná Ceremony Collection poslúži všetkým ženám ktoré hľadajú eleganciu a jednoduchosť s dávkou slávnostného luxusu. Nájdete v nej krátke koktejlky, ktoré potešia mladšie ročníky, ale tiež dlhšie elegantné, či romantické róby pre zrelšie ženy. Ak sa predsa len necítite dobre s odhalenými ramenami, kolekcia ponúka aj jemné pudrovo rúžové bolerko, nádhernú vyšívanú štólu, ale aj jedinečný plášť, ktorý váše slávnostné šaty dokonale doplní.

Kam

Šaty z ponuky Ceremony Collection sú ideálnou voľbou na svadby, promócie, krstiny..na oslavy 50tky, či 60tky. Dlhšie modely určite využijete aj počas plesovej sezóny. Modely sú jednoduché, čo im dodáva značnú dávku nadčasovej elegancie.

Celú Ceremony Collection môžete nakupovať v predajni Twin-Set Bratislava v obchodnom centre Eurovea.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.