Rúž v úlohe najlepšieho kamaráta

 

Ako správna milovníčka make-upu milujem skúšať nové veci a hľadať tie najlepšie práve pre vás! Správnou otázkou pri kúpe každehé nového produktu je, čo od neho očakávam. Zvyčajne to býva výdrž, kedže nechcem neustále stres z predstavy, že sa môj make-up roztiekol, že špirála mi spravial oči ako pande, alebo môj rúž je skôr na zuboch ako na mojich perách.

A konkrétne rúžom sa chcem venovať dnes. Kedysi som naňho ani nepomyslela, no posledné roky je môj nerozlučný spoločník. Veľká škála farieb ponúka možnosť dotvorenia dramatického aj prirodzeného make-upu. Ak by som si mala vybrať medzi špirálou a rúžom siahnem po rúži. Prečo ? Veď čo je lepšie ako plné a zmyselné pery.

Výber v parfumériach a drogériach je viac ako pestrý, otázkov teda zostáva ktoré stoja za to ? Vytvorila som pre vás minisprievodcu sveta rúžov. Predstavým vám všetky, ktoré som za poslednú dobu vyskúšala, ako si viedli v skúške celodenného nosenia a či by som si ich bola ochotná znova kúpiť.

L’oreal Paris

Intense blondes odtieň Magnetic coral a Lip paint matte odtieň Hollywood beige

Čo sa týka rúžov celkom sklamanie. Lip paint je ešte viacmenej stále novinka, ktorá žiaľ na perách vôbec nevydrží. Ak máte stále problém so suchými perami, tento tekutý rúž nie je správnom voľbou. Za mínus by som označila pachuť, ktorú zanecháva na perách. Pigmentácia tiež priemerná.

Hodnotenie 4 z 10 , rozhodne sa nehodlám kupovať znovu.

Intense blondes bola tuším ešte minuloročná kolekcia rúžov určená blond ženám, čo vypovedá už z názvu. Myslím, že s jemnými trbliekami v rúži sa osobne stále nedokážem stotožisť. Výdrž bola lepšia ako u predchadzajúceho kamaráta z rovnakej značky, no taktiež viac než slabšia. Lepšia pigmentácia ako u predošlého.

Hodnotenie 5 z 10, za tú cenu môžte zohnať lepší napriklad v Pupe.

Rimmel

kolekcia od Kate farba Rossetto

Nude rúž, ktorý pri zohľadnení ceny neurazí. Celodenný spoločník to určite nie je , vyzerá dobre prvu hodinu a potom sa vytratí. Parfumácia je ale úžasná, tieto rúže majú veľmi prijemnú vôňu, ktorá je jednoznačné plus. Pigmentácia je taktiež dobrá ale stále nie výborná.

6 z 10, neurazí ale ani nenadchne.

Make up for ever

Rouge artist intense odtieň 51

Táto značka patrí k mojim veľmi obľubeným. Nájdete tu napríklad jedny z najlepších umelých mihalníc, ktoré som mala česť vyskúšať. Rúž som hľadala dlhotrvácny a hlavne dobrú pigmentáciu  pri barbie, pink odtieni. Rúž má pigmentáciu naoaj neuveriteľnú, problém je ale jeho hydratačná stránka. Suchšie pery sú jeho silným nepriateľom. Cenovo sa pohybuje okoľo 20 eur.

7 z 10, pigmentácia je perfektná ale vhodnejší na pery, ktoré nemajú tendenciu sa ľahko vysušiť

M.A.C

Retro matte

Táto značka je pojem vo svete make-up artistov. Nezostáva mi nič iné ako súhlasiť. Od pigmentácie, cez vôňu a hlavne výdrž mi vyhovuje naozaj vo všetkom. Cenovo je to taktiež okolo 20 eur, ktoré sa ale naozaj vyplatia ak chcete mať rúž na ktorý sa môžte spoľahnúť.

10 z 10, rúž ako najlepší kamarát každej ženy

Estée Lauder 

Signature odtieň Portofino coral

Už sme v cenovej kategorií, kedy si dva krát premyslíte či ivestujete také peniaze zrovna do rúžu. Moja odpoveď je nie, nikdy viac. Značka, ktorá vyrába jeden z najlepších dlhotrvácnych make-upov vôbec, neobstála v skúške rúžov. Hydratácia je síce fajn, no najväčší kameň urazu je zase výdrž. Pigmentácia sa taktiež vyrovná napríklad Rimellu.

4 z 10, a to len pre jeho krásny obal

 

Ilustračné fotky:superdrug.com, poshmark.com, time-andglam.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.