Linda Rodin: Štýlová 60tnička a jej luxusné oleje

Linda Rodin má skoro 70 rokov. Nie je to však žiadna zabudnutá babička, ale nesmierne chic a štýlová dáma. Miluje módu a jej outfity by jej mohla pokojne závidieť nejedná z nás. Okrem láske k oblečeniu je Linda aj kráľovnu kozmetiky. So svojou značkou Olio Lusso už niekoľko rokov obšťastňuje ženy po celom svete. Viac o štýlovej Linde Rodin a jej kozmetických vychytávkach prezradia nasledujúce riadky.

Vo víre cestovania a módy

Linda Rodin nieje v umeleckých kruhoch žiadnym nováčikom. Život strávila na cestách, ako stylistka a fotografka pracovala s mnohými modelkami, celebritami a fotografmi. Hoci móda jej je veľmi blízka, bola to túžba po dokonalom kozmetickom produkte, ktorá ju priviedla k vytvoreniu micro kozmetickej značky Ollio Lusso.

Fascinácia Talianskom

Američanku Lindu Rodin fascinuje všetko talianske. Svoj deň začína šálkou kapučína a tvrdí že jej ideálny deň by sa mal jednoznačne odohrávať v Ríme. Koniec koncov aj značke telových olejov, ktorá uzrela svetlo sveta v roku 2007 dala taliansky názov Ollio Lusso (luxusný olej)

Nenápadné začiatky

Linda tvrdí, že príbeh za vznikom značky Ollio Lusso je ten najnudnejší na svete. Nápad vyrábať oleje k nej totiž prišiel tým úplne najprostejším spôsobom.Hľadala produkt, ktorý by jej starnúcej pleti vyhovoval a bol čisto prírodný. Pri svojich cestách po svete, kedy navštívila trhy v Maroku, a malé obchodíky v Južnej Afrike, natrafila práve na svojich lokálnych nákupných potulkách na prírodné esenciálne oleje . Linda začala oleje pre seba navzájom mixovať a nosiť so sebou na módne fotenia. Jej podomácky vyrobené olejčeky sa tak dostali medzi modelky, asistentov a stylistov, ktorý si ich prírodnú konzistenciu nevedeli vynachváliť. A tak sa Linda sa rozhodla dať svojim podomácky vyrobeným elixírom pekný názov a ešte krajší obal.

Ollio Lusso

Ollio Lusso nieje je obrovská značka, ktorá má v produktovej línii desiatky výrobkov. Je to značka, ktorá je zameraná na kvalitu. Najznámejšie sú Lindine telové a pleťové oleje. Luxury Body Oil a Face Oil vytvárajú podľa Lindy Rodin základňu pre prirodzenú a luxusnú starostlivosť o pleť a telo. Oleje ukludňujú, hydratujú a revitalizujú zatiaľ čo sú vytvárané čisto prírodnými zložkami. Základ tvoria oleje ako nechtíkový,jojobový arnikový, olej zo šípkových kvetov, slnečnicový, mandľový či pupalkový olej. Spojenie týchto prírodných zložiek vytvára doslovný elixír mladosti, ktorého najlepším fungujúcim dôkazom je práve nestarnúca Linda Rodin.

Rúže

Okrem luxusných telových a pleťových produktov ponúka Linda Rodin ženám aj krásne matné rúže vo výrazných odtieňoch. Tie sú charakteristickým znakom práve Lindinho osobitého štýlu. Rovnako ako všetky produkty z dielne značky Rodin majú aj rúže jednoduchý, minimalistický obal. Používanie produktov sa tak stáva naozaj luxusným a estetickým zážitkom.

Linda Rodin je naozajstný zjav. Jej štýl by jej mohla závidieť nejedná dvadsiatnička. Rovnako ako jej stárnucu pleť, ktorej venuje dokonalú avšak prirodzenú starostlivosť. V dobe kedy je moderný botox, mladosť a umelé zásahy do ženskej krásy, je šedivá Linda Rodin ozajstnou kráskou.

Produkty značky Rodin kúpite na www.beautysecret.sk

Fotografie: Barneys New York, Los Angeles Times, youtube

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.