Začalo sa novoročné nákupné šialenstvo. Do čoho sa oplatí investovať?

Po vianočných a novoročných sviatkoch nastáva moment, na ktorý už netrpezlivo čakajú všetky módne maniačky a shopoholičky. Sezónne online výpredaje sú dychtivo očakávané milovníkmi módy po celom svete, pretože práve počas sezónnych výpredajov dokážeme zohnať módne vychytávky a obnoviť si naše šatníky za čo najnižšie ceny. V tomto článku vám preto poskytneme tipy ako sa zorientovať vo výpredajoch a do čoho sa vám momentálne oplatí investovať najviac 😉

 

Vo výpredajoch sa vám najviac oplatí nakupovať drahšie, kvalitnejšie kúsky, pretože pri nich zľavu pocítite najviac. Navyše, ak sa jedná o produkt z kvalitných materiálov, v tomto prípade kvalita prevyšuje cenu čo rozhodne oceníte. Hovoríme najmä o drahších kúskoch akými sú kožené topánky a doplnky, kabáty alebo bundy. Koža je materiál do ktorého sa vám rozhodne oplatí investovať, pretože má dlhú životnosť, s čím súvisí aj to, že je veľmi odolná voči poškodeniu. Preto sa nemusíte báť, že by vám takýto kožený doplnok vydržal len jednu sezónu. Takisto pri výbere kabáta je vhodné investovať do kvalitnej vlny alebo luxusného kašmíru. Tieto kúsky vám v šatníku vydržia roky navyše ak sú to univerzálne modely v klasických strihoch.

TwinsetTwinset 
La Femme TwinsetKabelka La Femme | Kotníkové čižmy Twinset

 

Tepláky a teplákové súpravy sa momentálne stali našim asi najobľúbenejším kúskom zo šatníka. Tieto dni trávime väčšinu nášho času doma a preto potrebujeme pohodlné a príjemné oblečenie, ktoré môžeme využiť nielen pri športe ale aj vo voľnom čase. Preto sa vám v tohtoročných sezónnych výpredajoch oplatí investovať aj do pohodlných teplákov, mikín či legín. Takúto teplákovú súpravu môžete nosiť ako zladený komplet alebo osobitne v kombinácií s inými kúskami. Športové oblečenie je rovnako ako oblečenie na doma ideálne na tieto voľnejšie dni, no pri jeho výbere musíme byť viacej obozretnejší. Športové oblečenie by ste si nemali vyberať iba podľa toho, či sa vám páči. Vždy pozerajte hlavne na jeho funkčnosť. Funkčné športové oblečenie znamená, že sa jedná o oblečenie zo špeciálnych materiálov, ktoré odvádzajú od tela vlhkosť a je pohodlné nielen svojím strihom ale aj použitými materiálmi. Kvalitné funkčné oblečenie sa taktiež radí medzi tie drahšie kúsky, no práve preto sa doňho oplatí investovať práve počas výpredajov.

TwinsetTwinset
bjorn borgBjörn Borg

 

Kvalitná luxusná kozmetika nie je tiež lacná záležitosť. Najmä ak sa rozhodneme do našej pleti zainvestovať a dopriať jej zvýšenú a potrebnú starostlivosť. Preto sú výpredaje skvelým obdobím na to aby sme si doplnili naše kozmetické zásoby či dokonca vyskúšali nejaké novinky. Veľa značiek ponúka po sviatkoch rôzne štartovacie sety za zvýhodnené ceny a práve na tie by ste sa mali zamerať.  Výhodou používania kozmetických sád je, že obsahujú produkty rovnakej série a vzájomne tak posilňujú svoje účinky. Preto ak premýšľate nad zmenou vašej doterajšej kozmetiky, takáto sada bude pre vás ideálna.

MUD DETOX COLLECTION Omorovicza Set čistiacich a detoxikačných produktov z bahennej kolekcie, 60€ (85€)

MUD DETOX COLLECTION Omorovicza, beautysecret.sk

 

Inlight Bio darčeková sada Anti-age Deluxe, 83€Inlight Bio darčeková sada Anti-age Deluxe, biOrganica.sk

 

 

Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: Twinset, La Femme, Björn Borg – upbrands.sk, BiOrgnaica.sk, BeautySecret.sk

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.