Šperky s ochrannou silou anjelov pre všetkých členov rodiny

Letné obdobie je spojené s mnohými špeciálnymi príležitosťami. Promócie, svadby, krsty..ale tiež mnohé cestovateľské odlúčenia. Na tieto príležitosti je ideálny darček „ochranca“, ktorý nielen poteší, ale darovanú osobu prostredníctvom magickej, anjelskej sily aj ochráni. A šperky Anjelské zvončeky-Engelsrufer majú presne túto unikátnu funkciu. Anjelské zvonček sú totiž vzácne šperky, ktoré sú krehké ako Anjel a zároveň silné a mocné natoľko, aby vašim rodinným príšlušníkom pomohli v ťažkých chvíľach.

Ideálny darček pri krstinách malého Anjelika…

Náramok, náhrdelník, prívesok, či náušničky. Šperky Anjelské zvončeky sú tým ideálnym darčekom pri krstinách. Veď kedy je vhodnejšie darovať šperk s ochrannou silou anjelov ako pri sviatosti krstu?

Anjelský zvonček ochráni budúcu mamičku aj jej bábätko

Krídlo a zvuk rolničky počas nosenia ochráni mamičku aj jej dieťatko. Navyše sa hovorí, že zvuk rolničky pomôže k správnemu polohovaniu bábätka v brušku.

Darček pri odlúčení od milovanej osoby?

Darujte náhrdelník z ponuky Anjelských zvončekov. Zvuk rolničky bude blízkej osobe pri nosení vždy pripomínať vašu prítomnosť. Šperky sú navyše vďaka rôznorodej farebnej ponuke a možnosti kombinovať retiazky a prívesky podľa vlastného vkusu, vhodné pre mužov aj ženy. Nositeľa tiež ochránia na cestách.

Ochrana pri skúške v škole, vodičskom preukaze , či dôležitom životnom kroku

Anjelské zvončeky svojou silou ochránia a povzbudia nositeľa. Svojou magickou silou dodajú odvahu pri zdolávaní dôležitých životných škúšok. Vybrať si môžete nielen z rôznych príveskov, ale tiež náramkov s motívom anjelského krídla.

Aký šperk vybrať?

Široká ponuka ručne vyrábaných šperkov zahrňuje náhrdelníky, náramky aj náušnice. Krása šperkov spočíva nielen v ich magickej sile ale tiež jedinečnej ponuke, ktorá umožňuje nositeľovi vyskladať si vlastný náhrdelník. Ponuka šperkov obsahuje rôzne magické prívesky aj rolničky, ktoré ak nosíte spolu vytvárajú naozaj unikátny šperk.

Ak Vás, alebo blízku osobu čaká v lete čaká špeciálna príležitosť neváhajte s obdarovaním milovanej osoby práve anjelským šperkom.Veď čo je viac ako ochranná sila strážnych anjelov?

Viac info o šperkoch nájdete TU: 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.