Tridsať stupňov a stále trendy ? Prezradíme ako na to !

Leto je v plnom prúde a to nám dávajú pocítiť aj teploty vonku. Taktiež v lete začína obľúbené obdobie výpredajov a aby naša peňaženka netrpela z nedbalých nákupov a ani mi následne vonku z nedbalo vybraného oblečenia, je tu pár rád ako ľahšie prežiť nepríjemne teploty a stále vyzerať chic.

Menej je viac!

Zabudnite na prehnané letné kreácie. Overaly a šaty majú zelenú. Stačí ich doplniť sandálmi a letnou pletenou kabelkou. Jednoduchý outfit v ktorom prežijete aj pól dňa v meste je na svete.

Voľne strihy a prírodné materiály

Voľné oversize bavlnené šaty, voľné  blúzky, široké nohavice a sukne. Vyhnite sa polyesterovým a umelým materiálom, z ktorých práve vo výpredajoch nájdete najviac kúskov. V umelých materiáloch vaša pokožka nemôže dýchať, cítite sa nepohodlne a rýchlo sa spotíte. Zainvestujte do prírodných materiálov z ktorých je najvďačnejšia bavlna. Ak milujete hodvábne topy, musím vás sklamať. I keď hodváb patrí medzi prírodný materiál v lete si s nim dajte pauzu. V tomto období má tendenciu sa na telo vyslovene lepiť , čo na vašej spokojnosti isto nepridá .

Svetlé farby

Svetlé a výrazne farby slnko odrážajú , preto vám v bielom outfite nebude tak teplo ako v čiernom. Biele outfity sú hlavne nestarnúca letná klasika. Dokážu krásne zvýrazniť opálenú pokožku, sú trendy a doplnkovo k nim môžete skombinovať takmer  všetko.

Galéria: ilustračné outfitové fotky lookbook.nu,  biele a kvetové dlhé šaty Twin-set, voľné nohavice a starorúžové šaty Cellbes, korálový overal Takko

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.