Denimové kúsky ktoré musíte mať

Je jasné, že denim, alebo džínsovina je niečo, čo zo šatníkov nemizne nikdy. Zima, leto, jar, či jeseň, džínsovinu budeme nosiť vždy. Preto si s čistým svedomím doprajte denimový kúsok pokojne hocikedy. Aby bolo nakupovanie pre vás jednoduchšie, pripravila som si pre vás zopár aktuálnych džínsových top trendy kúskov.

Košeľa

Na prechodné jarné počasie je najideálnejšia denimová košeľa. Nosiť ju môžete s bielymi nohavicami, džínsami (kombinovanie viacerých denimových kúskov je stále IN), džínsovou sukňou (alebo hocakou sukňou), poprípade šortkami. Na výber je mnoho farieb a modelov. Skúste napríklad tmavomodrý denim, vyzerá výborne najmä so svetlými farbami. Nič tiež nepokazíte košeľou klasického strihu, ktorú môžete nosiť aj ako ľahkú jarnú bundu.

Košeľa Levis

Košeľa Twinset

Blúzka Cellbes

Skrátené nohavice

Počas nadchádzajúcich mesiacov sa asi nebudete chcieť „dusiť“ v dlhých džínsoch. Chápeme, ponúkame vám teda alternatívu. Denimové nohavice skráteného strihu. Sú super trendy a nositeľné na milión spôsobov. Na výber máte medzi cullotkami, úzkymi ¾ džínsami, ale pokojne vyskúšajte aj model so zaujímavou aplikáciou (krajka, výšivky). Noste s teniskami, ale aj lodičkami.

Nohavice Mango

Nohavice Twinset

Sukňa

Denimová sukňa je naozaj štýlový kúsok. Pozor budťe však pripravená, že nie vždy je to najpohodlnejšia voľba. Denim je celkom tvrdý materiál, preto chvíľu potrvá kým sa sukňa nosením „poddá“. Keď však trošku nosením zmäkne, vie z nej byť naozaj ultra štýlový kúsok. Nosia sa rôzne dĺžky a strihy. Od krátkych, po midi až po dlhé. Na jar a leto ideálna voľba.

Sukňa Medicine

Sukňa Mango

Šaty

Denimové šaty sú pre mnohé ženy stále tabu, aj keď návrhári sa ich snažia stále častejšie pridávať do svojich jarných kolekcií. Výhodou denimových šiat je, že sú zväčša vyrábané s prímesou bavlny, sú teda odľahčené a veľmi príjemné na nosenie. A prezradím vám ešte jednu výhodu denimových šiat. Ak ich rozopnete, môžete ich nosiť aj ako kabát:)

Šaty Medicine

Šaty Answear

Foto: pinterest.com, Twinset Bratislava, Answear.sk, Cellbes.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.