Odvážne jesenné topánkové trendy

 

Jesenná móda je odvážna. V prípade topánok nás trendy nabádajú opustiť jednoduchú klasiku a vyskúšať odvážnejšie modely. Novinkou sú nízke topánky s prackou aj baleríny s rôznymi aplikáciami. Trend nízkych topánok dopĺňajú masívne tenisky, ktoré túto sezónu musíte jednoznačne vyskúšať!

Steve Madden, www.stevemadden.sk

Steve Madden, www.stevemadden.sk

 

Baleríny a ponožky

Návrat balerín je badateľný aj túto jeseň. Pohodlné topánky bez podpätku si vás okamžite získajú. Dajú sa totiž výborne kombinovať s akýmkoľvek outfitom. Môžete si ich obliecť k elegantnému saku do práce, ale tiež k ležérnejšiemu džínsovému outfitu, ale aj k stylingu na večer v meste. A nosia sa s bielymi ponožkami! Ak si trúfate, tento trend jednoznačne vyskúšajte!

Steve Madden, stevemadden.sk

Lesklé a nízke s prackou

Ďalším veľmi populárnym jesenným trendom sú lesklé topánky s prackou. Či už si zvolíte červené, čierne, alebo strieborné, jednoznačne nešliapnete vedľa. Topánky dokonale dotvárajú nohavicové outfity. Keďže sú samé o sebe výrazné, postačí vám k nim už len jednoduchý outfit- Nosiť ich môžete aj s úzkymi sukňami, perfektne tiež dopĺňajú kárované outfity a leopardie topy.

Steve Madden, www.stevemadden.sk

Masívne tenisky

Ďalší, veľmi výrazným jesenným topánkovým trendom sú takzvané masívne tenisky. Tie nám môžu pripomenúť stredoškolskú éru kedy sme nosili všetko o dve-tri čísla väčšie. Sú však dokonalé k rôznym outfitom. Nohu vám opticky zúžia a vy sa v nich budete cítiť nesmierne pohodlne. Okrem klasickej a jednoducho kombinovateľnej bielej siahnite pokojne aj po výraznejších farbách a vzoroch.

Steve Madden, www.stevemadden.sk

 

Čižmy od výmyslu sveta

Ak máte rada čižmy, táto sezóna je pre vás ako stvorená. Ponuka čižiem je totiž viac než veľkorysá. Môžete si vybrať vysoké, nízke, motorkárske, nad kolená či členkové. Hitom budú členkové bikerky s leoparďou potlačou, ale tiež semišové členkové čižmy na podpätku, ktoré pozdvihnú každý outfit na celkom novú úroveň. Z podpätkov si môžete vybrať tenký aj hrubý, podľa toho v ktorom sa vám lepšie kráča.

Steve Madden, www.stevemadden.sk

 

Zdroj: www.stevemadden.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.