Poznáte kozmetiku Farmasi? Toto je zopár dôvodov, prečo ju vyskúšať

Farmasi je nielen kozmetická značka, ale tiež rodinná firma, ktorá patrí medzi najstabilnejšie na trhu. Vďaka konceptu MLM predaja dnes Farmasi úspešne predáva mnoho žien po celom svete. Tieto ženy sú úspešné a dokážu si vďaka Farmasi zabezpečiť veľmi dobrý príjem financií. Farmasi teda predstavuje nielen nesmierne kvalitné produkty, ale aj stabilný odmeňovací systém, ktorého benefity už využíva aj mnoho Sloveniek.

 

Prečo vyskúšať FARMASI?

Synonymami tejto firmy sú stabilita, rodina, dekoratívna kozmetika s infuzovanou starostlivosťou o pleť, luxusné produkty dostupné širokej verejnosti. Plus viac ako 75 rokov skúseností. Rodina Tunovcov, ktorá Farmasi založila, vlastní 100% spoločnosti a zároveň stojí aj v jej vedení.

Vedeli ste, že priemerná dĺžka životnosti rodinnej a prevádzkovanej firmy je približne 24 rokov? Približne 40 % rodinných firiem sa mení na 2. generáciu a približne 13 % sa odovzdáva na 3. generáciu. Tunovci, majitelia a zakladatelia spoločnosti Farmasi sú už 3. generácia, ktorá stojí vo vedení firmy.

Ďalšie zaujímavé fakty…

  • Farmasi zbiera vlastné suroviny do svojich produktov. Viac ako stovky výrobkov musia byť schválené členom rodiny, kým sa majú spustiť do predaja.
  • 450 miliónov produktov ročne vyprodukuje vlastná ekologická továreň Farmasi v Istanbule.
  • Produkty sú vyrábané s využitím vlastného zdroja vody, ktorá má podobné zloženie ako vo Vichy.
  • Produkty sú vyrábané bez krutosti (netestujú na zvieratách), vegánske, bezlepkové, bez GMO, bez ftalátov a formaldehydov, bez sulfátov, olova, parabénov a triklosanov, testované dermatológom, certifikované GMP (Správna výrobná prax) ako kvalitné produkty.
  • Produkty Farmasi sú dostupné sú vo viac ako 125 krajinách, pôsobia v 32 krajinách

 

Ako sa môžeš aj TY stať súčasťou Farmasi?

  1. Ako VIP zákazník– nakupuješ si po prihlásení do e-shopu cez www.lnk.sk/eii4 s minimálne 23% zľavou (aj na už zľavnený tovar), čerpáš ďalšie benefity – darčeky, môžeš sa zapájať do žrebovania za nákup o atraktívne ceny (aktuálne je v hre voľný vstup do Habakukov a dieťa do 4 rokov grátis). K tomu máš nonstop podporu a starostlivosť.
  2. Ako predajca – platí pre Teba všetko ako pre VIP zákazníka, len navyše získaš 23% okamžitú maržu z predaja produktov a provízie od firmy na základe obratu podľa kompenzačného plánu.
  3. Ako líder – buduješ svoju sieť VIP zákazníkov, získavaš maržu z predaja, provízie od firmy a solídnu tímovú podporu (aktuálne súťaž o pobyt v Malage, finančná, hmotná a zážitková odmena v rámci tímu).

 

Zaujímavým faktom je, že Farmasi sa dlhodobo umiestňuje na #1 mieste na celom svete vo výške vyplácaných provízií spomedzi spoločností priameho predaja: https://www.directsalesaid.com/companies#highest-pay.

Spolupráca s Farmasi znamená nielen mať v portfóliu úžasné kozmetické produkty, ale aj vkročiť do príležitosti, ktorá je finančne obohacujúca. Predstav si, že zarábaš značný príjem a zároveň si dopraješ svoju lásku ku kráse a dávaš ostatným to isté. S Farmasi sa nepridávaš len k spoločnosti; prijímaš životný štýl, ktorý oslavuje úspech, osobný rast a finančnú slobodu. Takže, ak ste ste postrehli všetky tie úspešné Farmasi Influencerky na Instagrame a váhali, nech je tento článok postrčenie, ktoré potrebujete. S Farmasi ste na správnom mieste, aby ste potenciálne zarobili viac, než ste si kedy snívali v odvetví priameho predaja.

Nakúpte s 23% zľavou vďaka tomuto QR kódu:

A v prípade záujmu o úspešnú kariéeru Farmasi Influencerky napíšte priamo Lucii Vlkovičovej z Farmasi, ktorá vám so začatím predaja rada pomôže a poradí.

 

Facebook: https://www.facebook.com/lucia.vlkovicova.9

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.