I am Woman, alebo dodajte vašim outfitom nádych ženskosti

Jarná sezóna v nás prebúdza dobrú náladu a chuť obliecť si odvážnejšie a ženskejšie modely. K jarným šatám, farebným topom, nohaviciam a sukniam, však potrebujeme rovnako štýlové, nové topánky.

Humanic

Humanic

Humanic

Oslávte ženskosť

Nové modely topánok z ponuky predajní Humanic, sú plné ženskosti. Kolekcia I am Woman oslavuje ženskosť prostredníctvom vysokých lodičiek. Červené topánky na vysokom podpätku, lodičky v štýle sling s otvorenou pätou, či flitrované sandále dodajú vašim jarným outfitom odvahu, štýl a hlavne dostatočný šmrnc. Výrazná topánka totiž pozdvihne aj ten najobyčajnejší pracovný kostým na celkom inú úroveň. Vysoké červené lodičky, flitrované sandále, či čierne lodičky v štýle sling,  sú ideálnou voľbou aj ku klasickej kombinácii džínsov a trička. Ak si k takémuto stylingu navyše oblečiete sako, jedinečný pracovný outfit je rázom na svete.

Sandále Kate Gray

Lodičky Sling Kate Gray

Sandále Kate Gray

Červená

Červená farba dominovala prehliadkovým mólam počas zimnej sezóny a následne sa plynule presunula  do jarných aj letných kolekcií. Okrem klasických lodičiek nájdete v ponuke I am Woman aj zaujímavé sandále na vysokom podpätku. Takéto sandále jednoznačne „okorenia“ každý váš sezónny styling. Sú vhodné k šatám, ale aj nohaviciam. Nohu krásne zvýraznia a vám dodajú nielen šmrnc, ale tiež zopár centimetrov naviac.

Sandále Kate Gray

Lodičky Kate Gray

Kabelky

Ženské modely topánok doplňujú elegantné kabelky, ktoré s topánkami v ponuke I am Woman krásne ladia. Máte tak možnosť doplniť svoj jarný šatník nielen o nové topánky, ale aj kabelku. Výhodou modelov z kolekcie I am Woman je, že sú ideálne na denné nosenie (ak ich skombinujete so strohými pracovnými outfitmi) ale tiež na večernú párty v meste, či dokonca slávnostnejšiu príležitosť akou je svadba, či oslava.

Kabelka Kate Gray

Kabelka Kate Gray, červená

Kabelka Kate Gray

Kolekcia I am Woman je dostupná v predajniach Humanic a na www.humanic.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.