Oslávte Valentín spoločnou aktivitou a s tým najpohodlnejším oblečením

Nechajte sa inšpirovať novou jarnou kolekciou Fjällräven a oslávte sviatok zamilovaných aktívnym spôsobom . Či už plánujete romantický pobyt v prírode alebo relaxačný deň v meste, kúsky z kolekcie Fjallraven vás chytia za oko a srdce a rozžiaria každé vaše spoločné dobrodružstvo.

 

V jemnej rúžovej

Populárna vetrovka Vardag Anorak vyrobená z odolného materiálu G-1000, teraz k dispozícii v ružovej farbe, je ideálna do každého počasia. Tento nadčasový kúsok v jednoduchom dizajne má nastaviteľnú kapucňu, „klokanie vrecko“ a vrecká na ruky. Voľný strih v kombinácii s dlhým predným zipsom a bočnými zipsami uľahčuje vyzliekanie, obliekanie a nosenie s extra vrstvami. Môžete ho využiť na túry, jednodňové výlety, valentínsky piknik v prírode a každodenné použitie počas celého roka. K dispozícii v dámskej verzii.

 

Dokonalý červený Anorak

Vodeodolná, priedušná 2,5-vrstvová vetrovka Vardag Hydratic Anorak je vhodná na turistiku, cestovanie a každodenné použitie po celý rok. Je vyrobená z recyklovaného polyesteru s polyuretánovou membránou a impregnáciou bez  fluorokarbónov. Pohodlný strih uľahčuje vrstvenie a bočné zipsy vyzliekanie a obliekanie. Bočné zipsy slúžia aj ako ventilácia a na spodnom leme majú gombík, ktorý drží prednú a zadnú časť pohromade. Vetrovku je možné zabaliť do sieťovaného vrecka s vrchnou výplňou a zipsom. Má vrecká na zips, nastaviteľnú kapucňu, poloelastické manžety a pohodlný nízkoprofilový strih. Teraz aj vo farbe Flame Orange, ktorú si zamilujete.

K dispozícii v dámskej verzii.

Ideálna košeľa na vrstvenie

Ľahká, skladacia košeľa s dlhým rukávom vyrobená z ľahkej ripstop látky z recyklovaného polyesteru v novej farbe poteší každú romantickú dušu. Tento funkčný a rýchloschnúci kúsok voľného a priestranného strihu je vhodný ako extra vrstva na tričko alebo ako ľahká alternatíva k letnej bunde. K dispozícii v dámskej verzii.

 

To najpohodlnejšie tričko pre ňu

Pohodlné, rýchloschnúce tričko v obľúbenej ružovej farbe a širokého, moderného strihu zo zmesi organickej bavlny a recyklovaného polyesteru. Potlač loga na prednej strane. K dispozícii v dámskej verzii.

Mikina pre neho

Pohodlná mikina zo 100% organickej bavlny s okrúhlym výstrihom a klasickou tkanou nášivkou s logom 1960 na hrudi sa stane tvojím obľúbeným kúskom na každý deň. Mikina má ploché švy a rebrovaný golier, manžety a lem. K dispozícii v pánskej verzii.

Dokonalé tričko pre neho

Potešte svojho partnera na Valentína tričkom s krátkym rukávom z udržateľného úpletu, ktoré spája mäkkosť organickej bavlny s funkčnosťou a odolnosťou recyklovaného polyesteru. Tričko odvádza vlhkosť a rýchlo schne, vďaka čomu je mimoriadne pohodlné na nosenie aj v teplom podnebí. Má okrúhly výstrih a je zdobený potlačou s malým logom na prednej strane. K dispozícii v pánskej verzii.

Tričko z konope a bavlny

Novinkou jarnej kolekcie Fjällräven je tričko s krátkym rukávom vyrobené z ľahkej a pohodlnej zmesi konope a bavlny. Tento kúsok vyrobený bez použitia fluorokarbónov sa stane vašou celoživotnou láskou. K dispozícii v pánskej verzii.

Šiltovky

Ľahká a praktická čiapka vyrobená z priedušného materiálu G-1000 Lite poteší každého, kto má rád minimalistické doplnky. Mäkký prúžok vo vnútri odvádza pot a elastický chrbát zaisťuje pohodlné nosenie. Na prednej strane je malé reflexné logo Fjällräven. Čiapka je skvelou ochranou pred slnkom v lete alebo počas cestovania.

 

V tejto čiapke vám vaša milá v dave určite nebude chýbať. Čiapka je vyrobená z G-1000 a recyklovanej polyesterovej sieťoviny. Predná strana je zdobená logom Fjällräven a zadná strana má pracku na nastavenie obvodu.

 

Všetky produkty sú dostupné v kamenných predajniach Fjällräven shop a www.sportrysy.sk.

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.