Netradičné dizajnové doplnky, ktoré oživia váš interiér!

Po vianočných sviatkoch kedy odstránime posledné zvyšky sviatočnej výzdoby si naša domácnosť doslova žiada oživenie. Chcelo by to niečo nové, svieže, jarné a netradičné. Ponúkame vám preto zopár dizajnových tipov, ktoré do vašej domácnosti vnesú nové svetlo.

Fest Amsterdam, Roomfactory.sk

Farebné doplnky od Fest Amsterdam

Ak hľadáte niečo svieže a dizajnérske, potom odporúčame farebné doplnky od holandskej firmy Fest Amsterdam. Ide o rôzne sviečky, svietniky a vázičky netradičných tvarov a sviežich farieb. Doplnky od Fest Amsterdam sa hodia do rôznych interiérov od minimalistických cez moderné až po klasické a retro. Hoci Fest Amsterdam vyrába aj nábytok, sú to práve spomínané doplnky, ktoré sú v ich prípade naozaj jedinečné. Môžete si zadovážiť napríklad štýlový dekoračný vankúš a vázu, alebo poháre a karafu na vodu, ktoré určite ohúria každú návštevu.

Fest Amsterdam, Roomfactory.sk

Fest Amsterdam, Roomfactory.sk

Fest Amsterdam, Roomfactory.sk

Dizajnové zrkadlo

Veľmi pekným a štýlovým kúskom ktorý presvetlí a opticky zväčší nejeden interiér je zrkadlo.  Zrkadlo ma praktickú funkciu, ale dokáže do interiéru vniesť aj svetlo a perspektívu. Vie byť zároveň aj zaujímavým dizajnovým doplnkom.

Nás zaujal napríklad kockovaný model s názvom Hartwell, ktorý nájdete na e-shope Estilofina.sk. Zrkadlo vynikne na bielej ale aj farebnej stene. Takýto kus nábytku dokáže dodať aj jednoduchej a prázdnej farebnej stene nevídaný šmrnc.

Ďalší, veľmi pekným modelom je Window, zrkadlo, ktoré pripomína okno. Takisto model s názvom Nikolas, ktorý je vhodný do kúpeľne, ale aj spálne, či chodby.

Hartwell, Estilofina.sk

Nikolas, Estilofina.sk

Window, Estilofina.sk

Všehochuť

Nie vždy všetko čo kupujete do domácnosti musí byť bezpodmienečne dokonale harmonické a funkčné. Naopak, práve netradičný a na prvý pohľad „iný“ dizajnový kúsok dokáže do domácnosť vniesť nádych moderného štýli. Skúste napríklad kockovaný koberec aký má ponuke Fest Amstrerdam, alebo háčiky na stenu v tvare opičích hláv od Estilofina.sk. Praktická a zároveň štýlová je polica na stenu Santuzza. Hodí sa do kuchyne aj chodby. Môžete na ňu zavesiť kľúče, ale si tiež značiť rôzne „to do listy“ či nákupné zoznamy. V neposlednom rade skúste obývačku osviežiť dizajnovou lampou s tienidlom. Uvidíte, že vaše večerné posedenie pred televízorom budú rázom príjemnejšie.

Set háčikov Adilet, Estilofina.sk

Polica Santuzza, Estlofina.sk

Lampa WL_Living, Roomfactory.sk

Fotografie: www.roomfactory.sk, www.estilofina.sk

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.