ZUNA- Slovenská a čistá prírodná kozmetika, ktorá vás pohladí

Bolo to len nedávno kedy som objavila krásnu, nesmierne kvalitnú a hlavne slovenskú kozmetiku Zuna. Za značkou Zuna stojí charizmatická Slovenka Lucia Báčiková, ktorá si všetky svoje produkty aj sama vyrába. Viac o Zune prezrádza nasledujúci článok.

Zakladateľka značky Zuna, Lucia

Čisté produkty

Lucia sa výrobe prírodnej kozmetiky venuje od roku 2017. Inšpiráciou jej boli bylinky na lúke za domom kde býva, v krásnom prostredí Banskej Štiavnice. Postupne prichádzalo citlivejšie vnímanie všetkého živého navôkol a v Lucii sa zrodila túžba experimentovať s výrobou liečivých mastí, tinktúr a prírodných mydiel. S pribúdajúcimi vedomosťami z kozmetickej chémie sa postupne odvážila miešať aj zložitejšie krémy, séra a čistiace prípravky.

Zuna

Vedomosti z kozmetickej chémie a cit pri vyvíjaní produktov nadobudla rokmi samoštúdia a testovania, na úplnom začiatku v priestoroch kuchyne a neskôr vo vlastných priestoroch výrobne. Najdôležitejším impulzom k tvorbe bolo pre Luciu obdobie konca materskej dovolenky, kedy zvažovala, kam sa chcem profesne posunúť ďalej.

Zuna. Enzymatická pleťová maska

Inšpiráciou sa jej stala príroda a vzťah k bylinkám, ktorý sa zrodil po tom, ako sa s rodinou presťahovali z mesta na lúku plnú bylín, kúsok od lesa. S touto novou skúsenosťou prichádzalo citlivejšie vnímanie všetkého živého navôkol a v Lucii sa zrodila túžba experimentovať s výrobou liečivých mastí, tinktúr a prírodných mydiel. S pribúdajúcimi vedomosťami z kozmetickej chémie sa postupne odvážila miešať aj zložitejšie krémy, séra a čistiace prípravky.

Zuna, Hydroesencia

Keďže sama uprednostňuje kvalitu, od začiatku vzniku značky Zuna prirodzene vyhľadávala exkluzívnejšie suroviny a aktívne látky, ktoré boli dostupné na európskom kozmetickom trhu. „Cieľom bolo vyvíjať produkty, ktoré budú čisté, liečivé a zároveň budú schopné uspokojovať aj tú najnáročnejšiu pokožku “..

Zuna Čistiaci balzam

Obrovský posun vo vnímaní starostlivosti o pleť nastal u Lucii po prekonaní zdravotných problémov, ktoré ju priviedli ku štúdiu Tradičnej čínskej medicíny, ktorá vníma celý svet v jeho komplexnosti, tzv. holisticky. Holistická krása zohľadňuje vzájomné prepojenie mysle, tela a ducha. Zohľadňuje faktory akými sú výživa, používanie prírodných a udržateľných kozmetických ingrediencií, duševná pohoda, zvládanie stresu, pričom chápe, že tieto aspekty výrazne ovplyvňujú celkovú krásu a vyžarovanie človeka. Tento celistvý prístup ku zdraviu a kráse sa stal súčasťou Luciinho bežného života a tvorby. Je to tiež hlavný motív pri vytváraní produktov Zuna.

Zuna, denný krém

„Cieľom kozmetiky Zuna je vytváranie produktov, ktoré budú pokožku vyživovať nielen zvonka, ale taktiež zvnútra“.

 

Na sociálnych sieťach nájdete informácie nielen o produktoch ZUNA a ich používaní, ale taktiež o pestovaní umenia starostlivosti o seba, podporujúce dlhovekosť a vitalitu, vychádzajúc z múdrosti Tradičnej čínskej medicíny.

Produkty Zuna, ktoré určite vyskúšajte:

 

  1. Čistiaci balzam– jemný a mäkký balzam, ktorý krásne odstráni všetok make-up.
  2. Čistiaci púder -láska na prvé vyskúšanie! Dokonalý s vôňou ovsa, pokožku krásne regeneruje
  3. Rekonštrukčné sérum– olejové sérum po ktoro budete mať krásnu pleť
  4. Hydroesencia– koncentrované sérum na báze vody, ktoré pokožke dodá hydratáciu, ale nemastí ju
  5. Denný krém– pleť je vďaka nemu krásne hydratovaná po celý deň

 

Instagram: @zuna.cosmetics

Produkty Zuna nájdete na www.zunacosmetics.sk

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.