Praktické a štýlové darčeky značky Fjällräven, ktorými nič nepokazíte!

V prírode sa všetko upokojuje a pomaly prechádza do hibernácie. Vzduch vonku je štipľavý a začína cítiť perník a ihličie. A to znamená len jedno – Vianoce sa nezadržateľne blížia. Už viete, čo tento rok doprajete svojim blízkym a kam spolu vyrazíte na zimné dobrodružstvo? Máme pre vás niekoľko tipov na darčeky švédskej značky Fjällräven, ktoré sú praktické, funkčné a potešia vašich blízkych na dlhé roky.

Övik Half Zip Knit

Nadčasový vlnený sveter so zipsom je ideálny nielen na prechádzky v prírode, ale aj do mesta a práce. Má rebrovaný golier, manžety a lem, nášivky na lakte G-1000 a klasické kožené logo s líškou na rukáve. K dispozícii v dámskom aj pánskom variante.

Övik Rib Sweater pre mužov

Klasický sveter s okrúhlym výstrihom zo 100% vlny so sledovateľným pôvodom je fantastický nadčasový kúsok na celoročné nosenie. Sveter má raglánové rukávy pre maximálne pohodlie a voľnosť pohybu, rebrovaný výstrih, manžety a lem a logo koženej líšky na rukáve. K dispozícii v pánskej verzii.

Övik Path Knit pre ženy

Krásny žakárový pletený sveter s klasickým severským dizajnom vyrobený z mäkkej, teplej vlny so sledovateľným pôvodom bude skvelým spoločníkom vašej milovanej osoby v chladných zimných dňoch. Vlna má skvelé funkčné vlastnosti, dobre odvádza vlhkosť a udržuje vás v teple, aj keď je mokrá. Sveter má okrúhly výstrih s rebrovanými manžetami a lemom. K dispozícii v dámskej verzii.

1960 Logo Badge Sweater pre ženy aj mužov

Pohodlná mikina zo 100% organickej bavlny s okrúhlym výstrihom a klasickým logom z roku 1960 na hrudi. Ploché švy s rebrovaným výstrihom, manžetami a lemom. Táto mikina inšpirovaná obľúbenou mikinou Vardag je skvelým kúskom na každodenné nosenie do práce, do školy a na výlety do prírody. K dispozícii v dámskej aj pánskej verzii.

Övik Path Knit Beanie

Dajte svojim blízkym verného partnera na celú zimu. Táto teplá pletená čiapka so žakárovým vzorom vyrobená zo 100% vlny ľahko odvádza vlhkosť a udržuje teplo, aj keď je mokrá.

Övik Path Knit Headband

Mäkká a teplá pletená čelenka so žakárovým vzorom inšpirovaným severskými motívmi je skvelou alternatívou klobúka na miernejšie zimné dni. Táto čelenka je vyrobená zo 100% vlny, ľahko odvádza vlhkosť a udržuje vás v teple, aj keď ste mokrí. Praktický darček, ktorý poteší každého, kto má rád minimalistické a funkčné doplnky.

1960 Logo Hat

Čiapka z rebrovaného úpletu z mäkkej, teplej jahňacej vlny. Vďaka svojej jednoduchosti sa dá ľahko zladiť s outfitmi do školy a práce a vďaka použitému materiálu vás zahreje aj pri nepríjemnom daždi.

Expedition Lätt Cap

Táto čiapka je ľahká a izolačná, vyfutrovaná s podšívkou, a je ideálna na zimné výlety alebo dochádzanie do práce v chladných ránach. Mäkká flísová podšívka siaha až k ušniciam, ktoré je možné v miernejších podmienkach vyhrnúť.

Kånken Weekender

Praktická taška Kånken Weekender s objemom 30 l je vyrobená z odolného materiálu Vinylon F. Má priestrannú hlavnú priehradku s polstrovaným vreckom na notebook a dvoma menšími vreckami na zips a klasické predné vrecko s príveskom na kľúče vo vnútri. Či už ho vaši blízki nosia na chrbte, ako crossbody alebo ho držia za ucho, bude pre nich dokonalým spoločníkom na ceste do školy, práce a počas víkendových výletov.

 

High Coast Crossbody

Ľahkú, všestrannú a mimoriadne funkčnú crossbody tašku ocení každý, kto má rád všetko dôležité po ruke pri chôdzi alebo cestovaní. Nastaviteľný vyfutrovaný popruh sa dá oddeliť, takže tašku možno použiť aj ako puzdro na náradie alebo kozmetickú taštičku. Má predné vrecko na zips a vnútorné vrecko s kľúčenkou. Má tiež dve vnútorné sieťované vrecká pre lepšiu organizáciu obsahu.

Všetky produkty sú dostupné v obchode Sportrysy a na www.sportrysy.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.