Čierno-zlatá jesenná terapia pre vašu pleť

Jesenná sezóna je charakteristická výkyvmi počasia. Striedanie príjemných teplôt babieho leta s chladnými upršanými dňami dajú zabrať akémukoľvek typu pleti. Ak chceme, aby bola naša pleť svieža a zdravá, je potrebné ju podľa toho aj dostatočne chrániť a ošetrovať. Pri komplexnej starostlivosti o pleť vám môže asistovať aj beauty-tech pomocník, s ktorým pocítite okamžitý účinok s dlhodobým efektom.

 

  1. Medové pery

Hebké a lesklé pery sú snom každej ženy, avšak stane sa, že niekedy ostanú popraskané a suché. Aby sme tomu predišli, mali by sme ich pravidelne hydratovať a vyživovať. Na to nepotrebujete nič špeciálne, pokojne postačí aj zázračný med, ktorý máte v kuchyni. Ten necháte pôsobiť a po pár minútach zmyjete, čím urobíte perám aj jemný píling, obohatený o  výživné látky. Vy si tak môžete vychutnať účinky „tekutého zlata“, a to nielen v hrnčeku hrejivého čaju. 

2. Vitamíny

Tých nie je nikdy dosť! Najmä v chladnom počasí, keď ich človek potrebuje na posilnenie imunity. Preto sa odporúča konzumovať viac zeleniny a ovocia, napríklad aj vo forme chutných smoothies či fresh štiav. Každá ingrediencia pôsobí na vaše telo, ale aj na pokožku inak. Napríklad, vedeli ste, že z mrkvy či jahôd je pleť žiarivejšia?

 

3. Komplexné ošetrenie pleti s inovatívnym pomocníkom

V dôsledku jesenných kolísavých teplôt môže byť pleť vystavená šoku. Vtedy často ostáva suchá, vrásky sa prehlbujú. Ako si pomôcť? Doprajte si medovú masku.  Pokiaľ však chcete docieliť precízny efekt, je dobré siahnuť po beauty-tech pomocníkovi UFO 2 Black, ktorý vám vďaka jeho inovatívnej technológii zaručí lepšiu absorpciu aktívnych látok z masiek. Pleť bude po tejto procedúre hĺbkovo hydratovaná a vyživená.  Navyše si s ním môžete užiť príjemné chvíle pri terapii LED svetlom, ktoré si nastavíte podľa typu pleti, alebo sa potešiť jemnou masážou tváre. Pri nej môžete využiť funkciu nahriatia pleti, ktorá vám tvár zjemní, a naopak aj ochladenia s pocitom pevnej pokožky. Vy si tak potom môžete vychutnávať mladistvý a svieži vzhľad.

Na dosiahnutie zdravej, krásnej a perfektne čistej tváre vám s UFO 2 Black postačia len 2 minúty denne, a prakticky kdekoľvek. Inovatívny dizajn UFO 2 je totiž prispôsobený tak, že sa zmestí presne do dlane vašej ruky, takže ho môžete použiť aj pri jesennej idylke v obývačke, aj pri pozeraní filmu 🙂

 

ZDROJ: www.foreo.com
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.