Zimná idylka: Zohrejte sa veselými svetríkmi a kardigánmi

Najkrajšie sviatky v roku sa nezadržateľne blížia a s nimi aj adrenalínové nakupovanie darčekov. Nenechajte si vianočné prípravy na poslednú chvíľu a obdarujte svojich najbližších originálnym prekvapením, ktoré by nemalo chýbať pod žiadnym stromčekom. 

 

Sú mäkučké, štýlové a po ich oblečení dobrá nálada na seba nenechá dlho čakať. Dedoles veselé svetríky sú tým pravým darčekom pre každého. Unisex strih sa krásne prispôsobí vašim krivkám a to bez akéhokoľvek nepríjemného odierania. Jemná bavlna a akrylové vlákna, vďaka ktorým nadobudol materiál rýchloschnúcu schopnosť, zabezpečia pohodlie počas celého času nosenia. Na otravné „hryzenie“ pritom môžete taktiež zabudnúť. Navyše kvalitný matérial vás odbremení od zdĺhavého žehlenia. Stačí si zvoliť tú správnu veľkosť. Zlaďte sa so svojou polovičkou a užívajte si pocit hebkosti a tepla aj počas chladného počasia 🙂

A čo tak potešiť svoju polovičku teplým kardigánom? Dlhý bavlneno-akrylový úplet siahajúci až pod kolená je tým pravým darčekom. Pohodlné nosenie zaručí aj zúžený strih v oblastí zápästí, ktorý navyše neprepustí zimu za žiadnych okolností. Po ktorej kombinácií siahnete?

Páči sa vám aljašský vzor, rozprávkový snehuliak, hravá panda alebo čapované pivko? Vyberte si z takmer desiatky originálnych dizajnov a spravte radosť sebe aj svojim najbližším.

Navyše šikovné dizajnérske Dedoles ručičky pre vás navrhli štýlové farebné kombinácie, ktoré okrem iného viete krásne zladiť aj s ďalšími Dedoles kúskami, ako šál, čiapka, rukavice a iné zimné novinky. Vytvorte si tak dokonalý zimný outfit a zažiarte nech ste kdekoľvek.

 

Viac Dedoles produktov nájdete na www.dedoles.sk
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.