Comma predstavuje špeciálnu kolekciu k 50. výročiu

Nemecká módna značka comma, oslavuje 50. narodeniny a pri tejto mimoriadnej príležitosti navrhla exkluzívnu výročnú kolekciu 50 Years Anniversary Collection. Nesie sa v duchu ústrednej myšlienky „hrdá na nás“ a oslavuje ňou 50 rokov posilnenia postavenia žien. Táto hlavná idea – byť hrdá na seba aj na ženy okolo seba – predstavuje hlboké spojenie, ocenenie a vďačnosť voči všetkým, ktorí sprevádzali značku na jej ceste k tomuto bodu. Pretože comma, je viac ako len módna značka. Comma, chce inšpirovať ženy, aby naplno rozvinuli svoj potenciál a boli na seba hrdé.

Sebavedomé ženy na prelome storočí

Comma, bola založená v Düsseldorfe v roku 1973 ako značka výhradne pre ženy, približne v čase, keď sa konala prvá Svetová konferencia OSN o ženách a do pracovného procesu vstupovalo stále viac žien. V tomto kontexte je comma, priekopníčkou štýlu „utility chic“ – funkčného oblečenia s módnou príťažlivosťou pre nezávislú kozmopolitnú ženu. Módny dom sa medzičasom rozrástol na známu prémiovú značku. A od jej založenia je posilnenie postavenia žien dôležitou súčasťou značky comma, – je priam jej základným stavebným kameňom zapísaným do jej DNA. Dodnes inšpiruje ženy moderným biznis lookom a štýlovými outfitmi na každú príležitosť. Značka comma, je hrdá na to, že je už viac ako 50 rokov súčasťou každodenných výziev sebavedomých žien, ako aj každej jednej zákazníčky posledných desaťročí.

 Špeciálnym vrcholom jesene je “50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION”

Inšpirovaná svojim archívom vyvinula comma, túto výnimočnú kolekciu, ktorá posúva klasický štýl dámskej módy do modernej éry. Pozostáva z kostýmov, úpletov, blúzok a šiat v čiernej, bielej a béžovej farbe. Elegantná kolekcia „50 YEARS“ s nostalgickým nádychom retra je ako stvorená pre ženu 21. storočia. Dopĺňa ju abstrahovaná čiernobiela potlač loga comma, ktorá jej zároveň dala záverečný dotyk výnimočnosti.

Oslava nekončí

Na jeseň/zimu 2023 bude comma, a comma, casual identity venovaná emocionálnemu prechodu – osobnej a dojemnej ceste časom a priestorom. Pozeráme sa do minulosti s uznaním, hľadíme do budúcnosti s radosťou a oslavujeme svoje bytie tu a teraz. Kolekcia vytvára šikovnú kombináciu klasických a moderných prvkov spojenú ženskosťou. Nové outfity sú definované flexibilným prístupom k životu pre ženy, ktoré majú množstvo úloh a potrebujú sa pri nich cítiť sebavedomo aj vďaka vhodnému outfitu. Od elegantných modelov do práce, cez hrejivé kúsky na zimné prechádzky v prírode až po žiarivú módu na večierky a párty také typické pre koniec roka.

 

Príďte si vybrať ikonické, praktické aj éterické kúsky do predajne comma, v OC Nové Nivy Bratislava.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.