Jednoduchý jesenný refresh obývačky, postačia vám nové poťahy!

Správne zvolené dekorácie robia z domu domov. Ak ich máme príliš̌ dlho, začnú́ nás nudiť̌ a cítime potrebu zmeny. Tá väčšinou prichádza so zmenou ročných období. Takýto „refresh“ domácnosti nemusí vždy predstavovať  kompletné prerábanie a teda veľkú investíciu. Napríklad na malú zmenu obývačky vám postačia aj nové poťahy na sedačku.

Elastické poťahy na sedačku môžu meniť vašu obývačku tak, ako sa vám bude meniť nálada. Staré fľaky zamaskujete a nové už nebudú mať šancu. Napínací poťah vdýchne vašej opotrebovanej sedačke nový život, nový vzhľad a pocit nového priestoru.

Nová sedačka za 50 €

Vďaka sofistikovanému strihu a elastickému materiálu vykonáte celú premenu doslova za pár minút. Elastické poťahy sú vysoko roztiahnuteľné do šírky aj výšky a celú sedačku dokonale obopnú ako „druhá koža“. Sedačka si tak zachová svoj pôvodný tvar a úžitkové vlastnosti, ale vďaka napínaciemu poťahu bude vyzerať ako nová. Napínacie poťahy sú finančne nenáročné a koniec koncov aj ekologicky úsporným variantom, ak túžite po novej sedačke avšak nemáte peniaze nazvyš. Nová sedacia súprava totitž vôbec nie je malou investíciou zatiaľ čo štýlové poťahy, ktoré dosiahnu ten istý efekt vás budú stáť len okolo päťdesiat eur . A premena s nimi je rovnako jednoduchá, ako výmena oblečenia.

A aké sú aktuálne trendy?

K jesennému obdobiu sa hodia svieže farby, ktoré oživia chladné a pochmúrne dni, farbu pokojne môžete prispôsobovať ostatným kusom nábytku vo vašom byte, prípadne siahnuť po úplne kontrastnom kúsku. V kurze sú tiež rôzne vzorované poťahy, ktoré dodajú obývačke celkom nový šmrnc. Minimalistické interiéry ocenia zemité farby poťahov, ktoré krásne dotvoria práve jednoducho ladený interiér.

A toto na nich budete milovať!

Okrem toho, že napínacie poťahy sú vkusné a kvalitné, poskytujú ešte jeden nezanedbateľný benefit, dajú sa jednoducho oprať v pračke! Nemusíte si teda objednávať firmu na tepovanie sedačiek a teda zbytočne otvárať peňaženku keď chcete sedačku vyčistiť. Poťah stačí jednoducho vyzliecť a oprať. Tento benefit ocenia najmä domácnosti s malými deťmi a domácimi zvieratkami. Čistenie sedačky sa vďaka praktickým poťahom stane úplne bežnou a  jednoduchou záležitosťou.

Kompletnú ponuku poťahov pre vašu sedačku si môžete pozrieť na DeDoma.sk.

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.