Hľadáte kvalitnú zimnú bundu? Vsaďte na Fjällräven!

Či už ste milovníkom zimných aktivít, radi vyrážate na horské túry alebo preferujete pokojné prechádzky zasneženou krajinou, je dôležité vybrať sa von v bunde, ktorá vás za každého počasia udrží v teple a suchu. A práve také sú bundy švédskej značky Fjällräven, ktorá má vo svojej ponuke širokú škálu zimných búnd do najrôznejších podmienok a na najrôznejšie aktivity.

Za skvelými vlastnosťami zimných búnd Fjällräven stoja roky vývoja a testovania materiálov a tiež investície do udržateľných riešení a programov, akým je napríklad Down Promise pre etické získavanie peria tej najvyššej kvality. Zimné bundy Fjällräven majú nielen mimoriadne izolačné vlastnosti, ale vyznačujú sa aj skvelou odolnosťou, dlhou životnosťou, nadčasovým dizajnom, udržateľnými materiálmi a funkčnými detailmi, ktoré dávajú zmysel.

Túto sezónu Fjällräven predstavuje odľahčenú verziu svojej najpredávanejšej nepremokavej, zateplenej bundy Nuuk Parka – bundu Nuuk Lite Parka, alebo obľúbené kúsky z radu Expedition, ako sú napríklad Expedition Pack Down Anorak alebo Expedition Pack Down Hoodie, v nových farbách. Či už teda zháňate bundu na krátke potulky mestom alebo takú, ktorá vás zahreje aj v tých najtuhších mrazoch na horách, ponuka zimných búnd Fjällräven vás zaručene poteší.

Nuuk Lite Parka

Odľahčená verzia bundy Nuuk Parka, ktorá je určená do miernejších zimných podmienok. Bunda je vyrobená z recyklovaného polyamidu, je nepremokavá, odolná proti vetru, dobre priedušná a jej syntetická výplň udrží teplo aj vo vlhkých podmienkach. Bunda má sťahovaciu šnúrku v páse, kapucňu s odnímateľným lemom z umelej kožušiny a množstvo vreciek na všetky drobnosti, ktoré potrebujete mať po ruke. Dostupné v dámskom aj pánskom variante.

Odporúčaná maloobchodná cena: 479,99 eur

Nuuk Parka

Dlhá, priestranná parka z recyklovaného polyamidu je skvelou voľbou do premenlivého počasia. Ochráni vás pred vetrom a dažďom, a vďaka syntetickej výplni Supreme Micro Loft vás zahreje aj pri naozaj nízkych teplotách. Kapucňa má flísovú podšívku, kovovú výstuž, ochranný šilt a odopínateľný lem z umelej kožušiny. Osem vreciek ponúka dostatok miesta na všetky vaše nevyhnutnosti. Parka má sťahovaciu šnúrku v páse a dvojcestný zips s ochrannou chlopňou. Dostupné v dámskom aj pánskom variante.

Odporúčaná maloobchodná cena: 529,99 eur

Expedition Pack Down Anorak W

Ľahká, páperová vetrovka na zimné aktivity, ktorá sa dá ľahko zbaliť. Je ideálna ako ochranná vrstva na i pod nepremokavú bundu. Voľnejší strih a bočné zipsy uľahčujú obliekanie a vyzliekanie. Bunda je prešívaná a vyplnená jednou vrstvou eticky získaného peria. Syntetická izolácia na lakťoch poskytuje vyššiu izoláciu a v oblasti ramien zaisťuje mimoriadnu odolnosť voči tlaku a vlhkosti. Bunda má dve vrecká na ruky a jedno klokanie vrecko, všetky na zips. Dostupné v dámskom variante.

Odporúčaná maloobchodná cena: 379,99 eur

 

Expedition Down Lite Jacket

Odľahčená verzia ikonickej páperovej bundy Expedition vhodná do miernejšieho zimného podnebia je ľahko zateplená vysoko kvalitným, eticky získaným prachovým perím rozdeleným do prešívaných kanálikov. Vonkajšia tkanina bundy je z odolného polyamidu s povrchovou úpravou DWR bez obsahu PFC. Ramená sú vystužené syntetickou výplňou, ktorá odoláva vlhkosti. Bunda má kapucňu s charakteristickou žltou sťahovacou šnúrkou a s koženým pútkom pre nastavenie, dve veľké vrecká s chlopňami hore, a ďalšie otvory z bokov a vnútorné úložné vrecko na zips. Dostupné sú v dámskom aj pánskom variante.

Odporúčaná maloobchodná cena: 569,99 eur

 

Expedition Pack Down Hoodie

Ľahká a všestranne využiteľná páperová bunda s kapucňou. Je ideálna ako ochranná vrstva, ktorú môžete nosiť pod nepremokavou bundou alebo na nej. Keď ju práve nepotrebujete, ľahko ju zbalíte do batohu alebo do jej vlastného vrecka. Má prešívanú výplň z eticky získaného peria a syntetickú izoláciu na ramenách, ktorá zaisťuje mimoriadnu odolnosť voči tlaku a vlhkosti. Bunda má pohodlnú kapucňu so sťahovacími šnúrkami, zapínanie na zips, manžety na rukávoch s elastickým zakončením a tri vrecká – dve vonkajšie a jedno vnútorné, všetky na zips. Je v ponuke v dámskom aj pánskom variante.

Odporúčaná maloobchodná cena: 329,99 eur

Skogsö Padded Jacket M

Zimná bunda z materiálu G-1000 ® s ľahkou syntetickou výplňou G-Loft Supreme vás zahreje, aj keď je vonku vlhko. Bunda je priedušná, odolná proti vetru a bez problémov odolá aj krátkym prehánkam. Rukávy sú anatomicky tvarované, čo vám dopraje skvelú slobodu pohybu. Bunda ponúka praktické úložné priestory hneď v niekoľkých vreckách: dvoch vertikálnych na hrudi a dvoch na bokoch – všetky sú so zipsami s extra veľkými jazdcami, ktoré sa ľahko rozopínajú a zapínajú aj v rukaviciach. Okrem nich má bunda vo vnútri ďalšie dve priestranné vrecká zo sieťoviny, ktoré sa skvele hodia napríklad na uloženie rukavíc. V pánskom variante.

Odporúčaná maloobchodná cena: 379,99 eur

 

Zimné bundy Fjällräven sú dostupné v kamenných predajniach Sport Rysy a na www.sportrysy.sk

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.