Štýlové kabáty a bundy sezóny 2023. Tieto trendy vás dostanú!

Jeseň sa pomaly rozbieha na plný plyn a s ňou prichádza aj čas búnd a rôznych kabátov. Tento, ako každý rok, predstavujú značky rôzne nové trendy. Tešiť sa môžeme na farby, zaujímavé štruktúry, povrchy a strihy. Pozrite sa teda spolu s nami na najštýlovejšie bundy a kabáty sezóny 2023-24.

 

Vesty na prechodné obdobie

Najprv venujme pozornosť prechodnému obdobiu jesene. Keď sú rána a večeri chladné a cez deň býva ešte teplo. Na takéto dni sú ideálne prešívané vesty. Dostupné v rôznych hrúbkach, dĺžkach a v neposlednom rade farbách, vesty zaručia, že vám bude aj počas chladnejších jesenných dní príjemne teplo. Vesty nájdete v rôznych farbách, na kombinovanie sú ideálne neutrálne odtiene a čierna, báť sa však hlavne v prípade voľnočasových aktivít nemusíte ani sviežich odtieňov žltej, či fialovej.

Vesta Peak Performance

Vesta Camel Active

Vesta Camel Active

Štýlové kožušinky

Umelé kožušiny získavajú túto sezónu nový rozmer. Okrem klasickej čiernej a krémovej, ktoré sa vo veľkej väčšine objavujú najmä na vestách a bundách sa dočkáme aj zaujímavých farieb. Tešiť sa môžete na elegantnú bordovú, ale tiež nevšednú zelenú v kombinácii s čiernou lakovanou kožou. Výhodou umelých kožušín je najmä ich hrejivá funkcia. Postačia vám na tenké tričko, top, či šaty. Sú ideálne ak sa cez deň presúvate poväčšine autom, nakoľko sú praktickejšie ako hrubé páperové bundy. Umelé kožušiny sú navyše perfektne štýlové. Ak si takýto model na jeseň zvolíte, s istotou neostanete bez povšimnutia:)

Kožuštek Karl Lagerfeld

Kabátik Karl Lagerfeld

Vesta Karl Lagerfeld

Vzorované kabáty

V prípade kabátov bude táto sezóna naozaj rôznorodá. Namiesto klasických jednofarebných modelov vyskúšajte určite vzory. Vzor dodá kabátu nevídaný šmrnc a povýši ho na štýlový módny kúsok avšak bez toho aby stratil svoju elegantnú funkciu. Vzorované kabáty vyzerajú výborne k elegantným outfitom do práce, ale tiež k nohavicovým, ležérnym stylingom. V obľube je stále karovaný vzor v rozličných farebných prevedeniach, ale tiež zaujímavé potlače, ktoré sa jednoznačne oplatí vyskúšať.

Kabát La Martina

Kabát La Martina

Kabát Camel Active

Hrejivé bundy

V neposlednom rade zaostrime na bundy. Tie by mali byť každú zimu predovšetkým hrejivé. Dorbou správou je , že už niekoľko posledných sezón sa do povedomia dostávajú dlhé prešívané kabáty, ktoré vás dokonale zahrejú aj v tých najväčších mrazoch.Ak hľadáte niečo štýlové na oživenie šatníka, skúste bundy so zaujímavou štruktúrou ako lesklý povrch, či kožušinka. Nebojte sa tiež farieb. Okrem zemitých odtieňov bude sezóna búnd tiež farebná. Nič nepokazíte zelenou ani červenou.

Bunda Karl Lagerfeld

Bunda Woolrich

Bunda Diesel

Všetky bunda nakúpite na www.vermont.sk

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.