Hitom jesene je obľúbený denim. Ukážeme vám ako ho nosiť!

Džínsy poznáme všetci, denimovú bundu vlastní veľa z nás. Túto sezónu sa však do popredia dostávajú aj iné denimové kúsky,  ako napríklad košele, sukne, šaty, či rôzne džínsové doplnky. Nosia sa v rôznych elegantných aj ležérnych kombináciách, denim si túto jeseň môžete pokojne obliecť aj do práce. O tom ako vytvárať štýlové outfity z denimových kúskov túto jeseň prezrádzajú nasledujúce riadky.

 

Široké nohavice

Ak patria džínsy medzi vaše obľúbené nohavice a zároveň rada sledujete módne trendy, jednoznačne túto jeseň investujte do širokých nohavíc. A pozor, nemusíte sa ich báť ani keď trávite svoje dni v kancelárii. Široké denimové nohavice sa totiž dajú nosiť na niekoľko spôsobov. Ležérne s mokasínami a svetrom, alebo elegantne s lodičkami a sakom. Poprípade pokojne vyskúšajte takzvaný „all denim look“ kedy si k širokým nohaviciam oblečiete denimovú košeľu. Odtieň nemusí byť vôbec rovnaký. Eleganciu outfitu dodá napríklad opasok, kabelka a spomínané elegantné lodičky.

pinterest.com

Nohavice Pepe Jeans, Answear.sk

Nohavice Patrizia Pepe, Answear.sk

Nohavice Gestuz, Answear.sk

Hit sezóny, denimová sukňa

Medzi top denimové trendy sezóny patrí bezpochyby denimová sukňa. Módne Influencerky sa jej zdá sa nevedia nabažiť a na internete kolujú stovky fotografií práve v denimových sukniach. Vyzerá dobre so sakom a teniskami, pre elegantnejší look s mokasínami, či dokonca členkovými čižmami. Pod sako si môžete dať alternatívne bielu košeľu, alebo v prípade chladnejšieho počasia rolák. Denimová sukňa sa nosí v dĺžke pod kolená, alebo po členky a podľa najnovších trendov by mala mať vpredu rázporok. Dĺžku sukne prispôsobte tipu vašej postavy. V sukni by sa vám malo tiež dobre pohybovať. Z odtieňov sa nosia všetky druhy modrej, obľúbené sú však svetlejšie, ktoré krásne vyniknú so zemitými a šedými odtieňmi.

pinterest.com

Sukňa Pinko, Answear.sk

Sukňa Answear Lab, Answear.sk

Sukňa Hugo, Answear.sk

Variabilné šaty

Ďalším veľmi obľúbeným denimovým trendom sú šaty. Tie nájdete v rôznych dĺžkach, najčastejšie v košeľovom strihu. Ten je univerzálny najmä preto, že sa dá výborne vrstviť. V prípade chladnejšieho počasia si pod neho môžete dať rolák, alebo dlho rukávové tričko a pančušky pokojne nahradiť aj úzkymi nohavicami. Denimové šaty vyzerajú dobre napríklad s kovbojskými čižmami, ktoré sú túto sezónu veľmi obľúbené, ale tiež bikerkami, lodičkami, členkovými čižmami, ale aj teniskami. Ak si ich rozopnete, môžete ich nosiť aj ako kabátik k topu a nohaviciam. Denimové šaty nájdete tiež v korzetových strihoch. Módne blogerky ich najradšej kombinujú s bielou košeľou. Ak si k outfitu obujete lodičky, je priam ideálny aj do kancelárie.

pinterest.com

Šaty Tommy Jeans, Answear.sk

Šaty Guess, Answear.sk

Šaty Answear Lab, Answear.sk

Denimové doplnky a topánky

Novinkou sú túto sezónu aj rôzne denimové doplnky, najpopulárnejšie sú asi kabelky. Tie sú dostupné v rôznych strihoch od menších do ruky, až po väčšie kde sa vám zmestí všetko potrebné do práce. Hitom sezóny sú však denimové čižmy. Svetlejšie modely s vyššou sárou sú len pre odvážnejšie dámy, je totiž isté, že takéto čižmy budú na prvý pohľad pútať pozornosť. Čižmy z tmavšieho denimu sú vhodné aj k elegantnejším outfitom. Napríklad dodajú šmrnc aj klasike v podobe čiernych nohavíc a bielej košele.

pinterest.com

Kabelka Pinko, Answear.sk

Kabelka Moschino Jeans, Answear.sk

Čižmy Steve Madden, Answear.sk

Všetky produkty v článku nájdete na www.answear.sk.

Ilustračné fotografie: pinterest.com

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.