Viete ako túto jeseň nosiť prírodné farby

Nová sezóna praje trendom inšpirovaných prírodnými farbami a materiálmi. Jemná koža, semiš, či rôzne kožušinové povrchové úpravy do vášho šatníka totiž vnesú pohodlie, štýl, ale aj teplo. O tom ako sa budú prirodzené farebné tóny a prírodné materiály nosiť túto sezónu prezrádza nasledujúci článok.

Semiš a koža

Semiš a koža k jesennej a zimnej obuvi bezpochyby patria. Sú štýlové a ideálne hlavne na prvé chladné dni kedy je jeseň ešte suchá. Semiš je totiž háklivý na vlhko, vodu a sneh. Mokasíny v jemnom odtieni bielej doplnené o štýlovú kožušinku budú túto jeseň jednoznačne vytvárať váš prirodzený look. Biela sa tak tento rok dostáva už aj do kolekcií určených pre chladné mesiace. Nádherne vynikne v denimových outfitoch, napríklad v kombinácii s dlhou džínsovou sukňou, ale tiež v elegantných kostýmových stylingoch do práce.

Semišové členkové čižmy voľte pokojne aj v odvážnejších tónoch. Skúste napríklad sviežu a trendovú fuchsiovú. Ak predsa len patríte k ženám, ktoré preferujú univerzálnu klasiku hnedá a šedá budú túto jeseň tou správnou voľbou.

 

Mokasíny Pat Calvin, Humanic.sk

Mokasíny Pat Calvin, Humanic.sk

Šnurovacie topánky z hladkej kože

Ďalším veľmi veľkým trendom sú šnurovacie topánky, ktoré siahajú do polovice lýtok. Ak zvolíte model bez podpätku budete ho počas jesene milovať. Je ideálny takmer ku každému strihu nohavíc a čo je na ňom asi najlepšie je, že je dokonale pohodlný. Čižmy v štýlovej koňakovej farbe krásne skombinujete s denimom a bielym topom, poprípade pleteninami v prírodných odtieňoch. Tento tip topánky je priam ideálny k prvým jesenným kabátom, úpletovým kardigánom a oversize pleteninám. Pokojne čižmy skombinujte aj s bielymi ponožkami. Výsledný efekt stojí za to!

Šnurovacie topánky, Pat Calvin, Humanic.sk

Šnurovacie topánky, Pat Calvin, Humanic.sk

Trendy chelsea boots nielen pre cestovateľky

Ak sa počas jesenných mesiacov chystáte na výlet do niektorého európskeho mesta, poprípade rada chodíte na dlhé prechádzky do mesta a hľadáte univerzálne topánky, vyskúšajte chelsea boots. Chelsea booots sú nielen pohodlné a ideálne aj na šmykľavé povrchy, ale tiež výborne kombinovateľné. Nosiť ich môžete s nohavicami, šatami, ale aj dlhými sukňami a vestami. Výhodou čižiem je, že sú ideálne do kancelárie, ale aj na voľný čas, čo z nich robí univerzálne jesenné topánky. A ak si zvolíte model s kožušinkou, nebudete ich chcieť vyzuť až do jari.

Chelsea boots Pat Calvin, Humanic.sk

 

 

Vysoké tenisky

Ďalším veľmi obľúbeným trendom najmä pre ženy, ktoré preferujú pohodlnosť sú vysoké tenisky. Ak si trúfate a pracovné povinnosti vám to povoľujú viete ich skombinovať s rôznymi outfitmi. K úzkym aj širokým džínsom, k midi sukniam aj šatám. Sú tak univerzálne, že patria rovnako do ženského aj mužského šatníka.

Pánske tenisky Pat Calvin

Vysoké unisex tenisky Converse

Doplnky

V rámci prirodzených odtieňov dominuje v jesenných kabelkových trendoch rovnako ako pri topánkach semiš a koža. Z farieb sú to jemné odtiene béžovej, horčicová, výrazná žltá ale tiež hnedá a čierna. Tieto farby hravo zakomponujete aj do farebnejších outfitov.

Netreba tiež zabúdať, že už dávno nepatrí pravidlo, že topánky a kabelka musia byť rovnakej farby. Kabelka má outfit dotvárať avšak môže ho svojou prítomnosťou aj ozvláštniť. Väčšie kabelky v tvare vreca využijete na dlhé dni v práci, menšie sú zase praktické a vhodné do práce, rovnako však aj na voľný čas.

Shopper Kabelka z kože Pat Calvin, Humanic.sk

Kabelka Pat Calvin crossbody, Humanic.sk

Kabelka Pat Calvin z prírodnej kože

Galéria: www.humanic.sk, kolekcia Pat Calvin

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.