Novinky v Designer Outlet Parndorf! Boli sme pre vás urobiť prieskum!

Designer Outlet Parndorf je už dlho veľmi obľúbenou nákupnou destináciou Slovákov. Populárny outlet tento rok oslavuje 25. rokov a ja som za za Emporiumbrands bola pozrieť na to ako to tam aktuálne vyzerá.

 

Designer Outlet Parndorf oslavuje 25. narodeniny. V dizajnérskych obchodoch sa mlžete tešiť na zľavy až do 70%

  • Dodatočná zľava z pôvodnej predajnej ceny až -70 %
  • Najväčší outlet v strednej a východnej Európe
  • Značky, ktoré na Slovensku nie sú v predaji

 

Outlet stále rastie!

V prvom rade musím povedať, že hoci sme tu mali koronu a zakaz cestovania, DOP Parndorf to neodradilo v raste. Už pri príchode zistíte že v centre je celá kopa nových obchodov a kaviarní. My sme začínali našu prehliadku v kaviarni Lia’s, ktorú jednoznačne odporúčam. Majú tam skvelé jedlo, ktoré si pripravujú sami a tiež výbornú obsluhu. My sme vyskúšlai rôzne tapas, pomazánky a chlebíky a na posilnenie po ceste a pred nákupmi len vrelo odporúčamJ Ale poďme k tým nákupom…

V uplynulých mesiacoch viacero predajní prešlo rekonštrukciou a pribudli tiež nové prevádzky Playmobil, Tommy Hilfiger Kids, Guess Kids, Odlo, ale aj dizajnérske značky ako Pinko, Versace či Escada. Športovým fanúšikom sa bude určite páčiť outletová ponuka od známych značiek ako Adidas, Under Armour, Mammut, New Balance a Puma. Celkovo je v DOP Parndorf 160 predajní a stále pribúdajú nové.

Ja osobne som bola pozrieť v predajni Pinko, kde mali naozaj super zľavy a tiež výber. Navyše ma milo prekvapili veľmi ochotné predavačky. Krásnu ponuku mali tiež v Michael Kors, ak hľadáte peknú jarnú kabelku v sviežich tónoch určite odporúčam. Tiež som okukla novú veľkú predajňu Karl Lagerfeld, a Moschino. V prípade Karl Lagerfeld majú veľmi širokú škálu oblečenia, ak ste zvyknuté len na kabelky budete prekvapené. Majú aj väčšie veľkosti a špeciálne akcie. V Moschino okrem farebných kabeliek budete určite odpadávať aj z oblečenia. Hoci ceny sú vyššie dajú sa tam nájsť aj dostupnejšie kúsky.

Čo sa týka detského sortimentu za mňa určite Crocs a Ugg na topánky (v Ugg mali aj super sandáliky) a napríklad Tommy Hilfiger Kids a Guess Kids na oblečenie, ale tiež Adidas a Nike. Svoju predajňu tam má aj Birkenstock, či Vans . A samozrejme musím spomenúť predajnu Haribo. Tá je určite povinnou zástavkou každej rodiny s deťmi:)

 

Pokojne aj s celou rodinou

 Čo je na outlete v Parndorfe super, je to, že ste vlastne celý čas vonku. Nemáte teda pocit, že ste stiesnený vo vnútri nákupného centra. Počas prechádzky medzi obchodmi sa môžete občerstviť, alebo si posedieť na lavičke, či ísť s deťmi do detského kútika. Okrem detí tam vidno aj veľa psov. Celkovo je to veľmi príjemné miesto na celodenné nákupy, kde okrem širokej ponuky nájdete aj veľa skvelých zliav teda určite odporúčam navštíviť.

Vedeli ste, že?

“S počtom 1900 zamestnancov sme najväčším súkromným zamestnávateľom v regióne. Pracuje u nás mnoho Slovákov, pre ktorých je veľkou výhodou dostupnosť od Bratislavy, kde sa za 35 minút dostanú autom aj vlakom. Vďaka novému E-busu na železničnú stanicu je teraz Designer Outlet Parndorf priamo spojený s vlakovou stanicou Parndorf. Tí, ktorí do centra pricestujú elektromobilom, tu teraz nájdu aj stanice na elektronické nabíjanie, kde si môžu nabiť svoje auto a zároveň si vychutnať nákupy v Designer Outlet Parndorf,” dodal Mario Schwann, generálny riaditeľ Designer Outlet Parndorf

 

 

Prečo teda DOP Parndorf navštíviť?

V DOP Parndorf som dlhšiu dobu nebola, ale určite sa tam skoro vrátim. Za mňa super široká ponuka krásneho a kvalitného tovaru, ktorý je v zľave. Hoci som si cez koronu zvykla nakupovať cez internet, predsa len nie je nad to veci si vyskúšať, ohmatať. Najmä aj máte v oku drahšiu dizajnérsku kabelku, alebo značkové topánky. Na svoje si tam naozaj príde celá rodina, dokonca by som DOP Parndorf odporučila aj na nákupy s partiou kamarátov. A naozaj tam máte okrem nakupovania o program postarané. A cestou domov ak budete vládať ešte môžete doplniť zásoby potravín v susednom Kitsee. Skrátka treba ísť:)

 

 

P.S. Od 5. júna centrum opäť prechádza do letného času, kedy budú platiť predlžené otváracie hodiny – od pondelka do piatku od 9:00 do 21:00, v sobotu od 9:00 do 18:00.

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.