Pohodlne v prírodných tónoch. Tento štýl vás doslova opantá!

Hoci módne trendy podsúvajú ženám takmer každú jar aj leto výrazné odtiene, vzory a farby, mnohé z nás často radšej siahnu po prirodzených zemitých tónoch. Práve obuv v prírodných farbách s nádychom etno štýlu je niečo čo vám v šatníku nikdy nebude spadať do kategórie „OUT“. Koža, klinový podpätok, jutové podšívky, či makramé, to všetko sú materiály, ktoré budete toto leto doslova milovať. Na prvé obutie:)

 

Klinový podpätok

 

Klinový podpätok je úžasný vynález. Pohodlne v ňom totiž kráčajú aj ženy, ktoré sa inak necítia  v podpätkoch komfortne. V najnovšej kolekcii od Pat Calvin majú topánky navyše koženú polstrovanú stielku, teda sa v nich  pri chodení na bosú nohu budete cítiť doslova ako v papučke. Topánky som mala možnosť otestovať v rámci módneho fotenia pre známy slovenský mesačník a boli neskutočne krásne a navyše pohodlné.

Viazanie okolo nohy vám navyše opticky predĺži nohu ak ho potiahnete vyššie. Topánky na klinovom podpätku sú dokonca vhodné aj na slávnostnejšie príležitosti, ako napríklad letné oslavy, svadby a krstiny. A pokojne v nich môžete pretancovať celú noc.

 

Korková podrážka

 

Ďalším veľmi obľúbeným prvkom takzvaného etno štýlu sú tvarované korkové podrážky. Tie sú ergonomické, preto sú výborné aj na celodenné kráčanie. Takéto šľapky vašej nohe dokonca prospievajú. Ak si zvolíte zlaté šľapky vynosíte ich takmer k hocičomu. K bielej, k vojenskej zelenej, k béžovej, ale aj červenej či žltej. A táto farba sa navyše krásne vyníma aj na opálenej pokožke.

 

Kožené sandále

 

V prípade kožených sandálov je v prírodných tónoch na výber niekoľko rôznych modelov. Jemné sandále, ktoré doplnia akýkoľvek ležérny štýl, štýlové gladiátorky, ktoré vyzdvihnú každý festivalový outfit ale tiež nápadité sandále s kovovým detailom, či pohodlné šľapky. Výber obuvi ba mal vždy vystihovať váš štýl obliekania. Avšak nebojte sa vyskúšať aj niečo nové. Gladiátorky sú napríklad veľmi univerzálne sandále najmä ak ste skôr nohavicový tip a v lete rada nosíte šortky. Doplnia džínsové šortky , cargo nohavice, ale aj jednoduché dlhé šaty. Sú tak výrazné, že vám k nim nebude treba žiadny iný módny doplnok.

 

Vyskúšajte dreváky!

 

Určite ste si všimli ich rýchly vzostup vo svete módy. Áno sú to dreváky! Prvú sezónu sme na ne pozerali s údivom a teraz by sme si už možno dali povedať, nemyslíte😉? Nemusia byť ani farebné ani príliš výrazné. Krásna hnedá brúsená koža je kombinovateľná takmer so všetkým. Dreváky úžasne doplnia vaše nové letné maxi šaty, ale aj rozviatu košeľu a šortky. Do ruky vám už postačí len košíková kabelka a na hlavu klobúk. Odporúčam pribaliť na dovolenku 😊☀️.

 

 

 

Všetky topánky v článku nájdete aktuálne v predajniach Humanic a na www.humanic.net/sk

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.