WESTWING PREDSTAVUJE: Coffee Table Looks!

Konferenčný stolík je jedným z najdôležitejších kusov nábytku v každej obývačke. Môžete hosťom podávať kávu alebo čaj, zahrať si stolnú hru s priateľmi, postaviť nádhernú vázu s kyticou čerstvých kvetov, umiestniť vonné sviečky alebo mať po ruke svoje obľúbené knihy a albumy. Šikovný stolík s užitočnými predmetmi, zladený s pohovkou alebo rohom, vytvorí harmonické miesto pre relax. A viete, čo treba zvážiť pri výbere konferenčného stolíka? Nasledujúcich 5 krokov Vám prezradí viac 😉

1. Definujte svoje potreby
Zistite, či máte malú  alebo priestrannú obývačku. Chystáte sa doplniť priestor o ďalšie stolíky alebo uprednostňujete jeden väčší konferenčný stolík? Týmto spôsobom bude jednoduchšie vybrať veľkosť nábytku.
2. Zadajte preferovaný štýl
Má stôl splývať so zvyškom aranžmánu alebo naopak vytvoriť kontrast ako prvok eklektického interiéru? Odpoveď na  túto otázku Vám pomôže prispôsobiť jej vzhľad Vašim preferenciám.
3. Vyberte vhodný materiál
Sklo, prírodné drevo, alebo nebodaj módny stolík s mramorovou doskou na zlatej kovovej podnoži? Výber je len na Vás!
4. Definujte funkčnosť konferenčného stolíka
Minimalistický len s vrchnou časťou alebo s praktickým úložným priestorom? Zamyslite sa nad tým, či Vám záleží na malom úžitkovom priestore, alebo potrebujete miesto na uloženie nevyhnutných vecí v oddychovej časti, ako sú diaľkové ovládače, knihy, noviny a sviečky.
5. Vyberte si správne doplnky na dotvorenie vzhľadu
Rámiky s fotografiami blízkych, čerstvé kvety vo váze alebo črepník s krásnou orchideou v kombinácii s Vašimi obľúbenými albumami budú vyzerať nielen krásne na stole, ale dodajú okoliu rafinovaný charakter.
Galéria: WestwingNow  
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.