Letné vychytávky pre deti, toto musíte mať!

Leto je v plnom prúde,  s deťmi trávite veľa času vonku, poprípade vás ešte čaká letná dovolenka. Ak chcete aby vás počas letných dní nič neprekvapilo, predstavujeme vám zopár vychytávok, ktoré vám v prípade času stráveného s deťmi v exteriéri značne uľahčia život. Čítajte ďaľej….

Proti komárom

Ruku na srdce, aj vás tie štípajúce tvory poriadne otravujú?A predstavte si ako musia liezť (nielen) na nervy deťom. Kvalitné repelenty sú preto v lete doslova nevyhnutnosťou. Čo sa týka detí výbornou voľbou okrem sprejov sú aj náramky proti komárom. Pre deti však vyberajte také, ktoré sú vyrobené z netoxických materiálov, ideálne ak majú čisto prírodné zloženie. Veľmi účinným prírodným repelentom je napríklad citronela, alebo levanduľa. Ja som objavila náramky Zanzarella, ktoré majú navyše tú výhodu, že ich môžete upevniť nielen na ruku, ale tiež nohu, alebo dokonca do vlasov.

 

Nezabudnite tiež na prvú pomoc PO uštipnutí hmyzom. Praktické je napríklad pero Zanzarella s obsahom čisto prírodných surovín. Ideálne tiež po poprhlení žihľavou, alebo dokonca aj uštipnutí medúzou.

Na schladenie do kočíka

Asi to poznáte, čaká vás cesta autom, vonku je teplo a dieťa ešte navyše aj kompletne spotené máte naložiť do rozhorúčenej autosedačky. Firma BebeFolie však toto leto prichádza so super vychytávkou. Chladiacou podložkou do autosedačiek a kočíkov Coolmat. Podložky do kočíkov, autosedačiek a detských nosičov od BébeFolie obsahujú chladivý gél, ktorý reguluje telesnú teplotu o 3 °C až 5 °C. Sedenie v kočíku, alebo autosedačke je príjemné od prvého momentu a účinok chladiaceho gélu trvá 3-4 hodiny. Úplna paráda!

Termoska na nápoje a jedlo

Termosky sú v lete tiež nesmierne dôležité. Nie je totiž nič horšie ako dať dieťaťu piť prehriatu, či doslova teplú vodu. Termoska na nápoje zaručí, že nápoj bude mať konštantnú teplotu bez ohľadu na vonkajšie horúčavy. Rovnako ako na nápoje sú v lete výbornou voľbou termosky na jedlo. Najmä ak sa chystáte stráviť deň pri vode. Taká termoska na jedlo výborne obsiahne nielen varené jedlo, ale tiež ovocie.

Podložka (nielen) na hranie

V lete je tiež vynikajúcou voľbou multifunkčná podložka. Najlepšie čo najväčšia, avšak taká, ktorá sa dá aj prakticky zložiť. Takú podložku totiž využijete doma na záhrade, ale aj na pláži. Ak máte doma „lezúňa“ o to viac. Mňa zaujala podložka PLAYTO. Po rozložení má veľkosť až 200×150 cm, a keď ju zložíte (je zabalená v praktickej taške), vznikne vám „placka“ o rozmere 70x40x10cm. Okrem toho je dostupná vo viacerých farbách.

Pomôcka na plávanie Turtle Pack

Tak toto je za mňa úplná „bomba“. Na rozdiel od kolesa a rukávnikov je tento „ruksačik do vody“ strašne praktickou voľbou ak chcete aby sa vaše dieťa bezpečne naučilo plávať. Pomôcka sa skladá z neoprénovej vesty a 3 odnímateľných škrupín. Vždy keď je dieťa vo vode istejšie, odoberiete jednu škrupinu. Nakoniec keď už nemá žiadnu, viete, že sa naučilo plávať:) Jednotlivé škrupinky môžete navyše použiť aj ako hračky do vody, takže ich aj po odstránení z vesty ešte určite využijete.

Všetky opísané detské vychytávky kúpite na www.toddler.sk

 

Ilustračná fotografia: www.pickupsports.co

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.