MamaLu: Príbeh originálnych kabeliek, ktoré vám vyrazia dych

Predčasom som napísala článok o 4 slovenských značkách, ktoré považujem za výnimočné. Postupne by som Vám rada predstavila ich príbehy, pretože niekedy hľadáme v zahraničných vodách to, čo máme vlastne v krajšom a lepšom doma. To je presne ten pocit, ktorý som objavila pri MamaLu. Že načo pokukávať po Dior a Givenchy kabelkách, ktoré značná časť planéty keď môžem mať krásny a unikátny skvost zo Slovenka. Za lepšiu cenu, s lepčím prístupom a vytvorené s láskou.

Ako začala značka MamaLu

Ak navštívite Instagram, alebo e-shop značky MamaLu, prvé čo vám udrie do očí sú farby. Hoci Lucia svojim zákazníčkam ponúka aj kabelky z prírodnej, či hnedej kože, sú to práve tie krásne farby, ktoré vám úplne pritiahnu oči. Autorka značky Lucia tvrdí, že ako milovníčku módy ju odjakživa lákali rôzne látky, štruktúry a dezény. Precestovala kus sveta a práve tieto ďaľeké cesty ju inšpirovali v jej tvorbe. Ako tvrdí, k príbehu MamaLu ju doviedlo narodenie dcéry, ktorú začala nosiť v šatke. A tie rôzne farebné šatky, látky a materiály ju inšpirovali k prvým kresbám. A z prvých kresieb boli prvé kabelky a topánky.

Aké sú kabelky MamaLu

Kabelky MamaLu sú originálne, farebné, jedinečné a INÉ. Mňa hneď nadchlo to, že ak sa s takou kabelkou prejdem po ulici určite nestretnem nikoho kto má rovnakú, či podobnú. Každý z modelov je veľmi špecifický, na výrobu je použitá tá najkvalitnejšia koža od slovenského dodávateľa, často -krát v kombinácii s ústrižkami šatiek na nosenie detí, prípadne iných originálnych látok z rôznych kútov sveta. A keď si aj v ponuke e-shopu nenájdete farbu, ktorá je ta vaša NAJ, stačí Luciu kontaktovať ona vám ju určite „vybaví“:).

A čo je najdôležitejšie: Každá taška je jediný originál. Hoci samôže stať, že rovnaký materiál bude použitý aj na výrobu inej tašky, alebo doplnku, ako hovorí Lucia, vždy sa bude zásadne líšiť od toho vášho.

A toto sú modely, ktoré nájdete na MamaLu.

Kabelka Bohoqueen:

Originálna kožená crossbody so strapcami dostupná v krásnej fuchsiovej, žiarivej zelenej alebo tyrkysovej modrej.

Totebags:

Tote bag je veľká kabelka do na rameno, do ktorej sa vám zmestí celý život. Na výber máte z rôznych variant. Či už hnedej, alebo farebnej kože. Vybrať si môžete takisto veľkosť. Tote bag je ideálna (každodenná) spoločníčka každej ženy.

Luxury Line:

Luxury line je špeciálne kolekcia, ktorú Lucia pripravila v spolupráci s pretížnou dieľňou vybavenou špičkovým zariadením, kde vznikajú aj produkty známych slovenských návrhárov. Kolekcia Luxury Line obsahuje krásnu „lady bag“, ktorú dostanete s odopínajúcou retiazkou aj koženým strapcom. Táto kolekcia je naozaj exkluzívna a ideálna na špeciálne príležitosti.

Majolika:

Krásne, ručne maľované kabelky s motívom majoliky doslova vyrážajú dych. Táto kabelka je ako šperk, ktorý budete hrdo vyťahovať zo skrine dlhé roky. Ku krásnym kabelkám Lucia ponúka tiež rôzne doplnky ako náramky, alebo obaly na knihy.

Coffeebags:

Cofeebags je kolekcia vytvorená z kávových vriec. Najprv Lucia ponúkla svojim klientkám ekologické coffee shopping bags a keď videla aký majú úspech kolekciu dotvorila o krásne weekend bags, kde hravo zbalíte viac vecí. Tieto „víkendové tašky“ sú doplnené o kožené prvky, čím sú naozaj jedičnené. Každá z ponúkaných kabeliek je navyše úplny originál!

Bodybags and Bumbags:

V tejto sekcii nájdete kožené ľadvinky. Farebné aj metalické, veľké a trendy.

Kožené topánky:

MamaLu má vo svojej ponuke okrem kabeliek tiež topánky. Krásne sandále a mokasíny vyrážajú dych. Sú vyrobené z kože a vy máte na výber rôzne farby, dokonca si môžete dať vytvoriť aj matchy matchy topánky k vašej novej MamaLu kabelke:)

Po prečítaní článku odporúčam šup na www.mamalu.sk a na Instagram: mamalu_fashion

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.