Taburetky, alebo ako prakticky a štýlovo oživiť interiér

Určite ste sa už s nimi stretli. Štýlové, malé, farebné, kožené aj látkové. Reč je o taburetkách. Raz ak ich vyskúšate, nebudete sa ich vedieť nabažiť. Tieto štýlové mini stoličky sú totiž aj nesmierne praktické. Môžete si na ne vyložiť nohy, použiť ich ako extra stoličku pre hostí, alebo ako malý stolík. Umiestniť môžete taburetku do obývačky, spálne, ale aj detskej izby.

Ako štýlový doplnok do obývačky

Ak rozmýšľate kam taburetku umiestniť, výbornou prvou voľbou je bezpochyby obývačka. V obývačke má taburetka hneď niekoľko využití. Ako pohodlný „puf“ na vyloženie nôh, ako mini odkladací stolík, ako extra stolička pre návštevu, alebo jednoducho ako štýlový doplnok.

Na výber máte niekoľko možností. Do jarných interiérov sú výborné farebné taburetky, ktoré krásne oživia tóny šedej, zelene, ale aj hnedej. Ak je vaša obývačka už farebná, ešte stále môžete siahnuť po farebnej taburetke. Buď si vyberte podobný tón v akom je ladená vaša obývačka, alebo siahnite po úplne inej, kontrastnej farbe.

Do detskej izby

Taburetky sú výborné aj do detských izieb. Ak máte menšie dieťa, je ideálne zakúpiť detskú taburetku. Dieťaťu poslúži ako malá extra stolička, alebo ako malý stolček na hranie. Deti sa v prípade taburetiek vedia naozaj vynájsť a využiť ich na desiatky spôsobov. Taká taburetka krásne oživí detskú izbičku a dodá jej hravosť a šmrnc. Čo sa týka detských taburetiek v ponuke obchodov nájdete rôzne tvary aj materiálové prevedenia.

Taburetka do spálne

Taburetka má svoje využitie aj v spálni. Tu vám dokonca môže poslúžiť aj ako nočný stolík. Alebo aj zaujímavá dekorácia. Využiť ju môžete aj ako podnožku na sedenie ak máte v spálni svoj čitateľksý kútik. Taburetka dokonca poslúži aj ako odkladací stolík na knižku a deku. A keď už v spálni nebude potrebná jednoducho ju presuniete do inej miestnosti v dome.

Z obchodov:

V obchodoch nájdete v ponuke rôzne taburetky. Vyšívané, háčkované, zamatové, umelohmotné, kožené…výber je naozaj obrovský. Rovnako rôzne ako látky a tvary taburetiek sú aj ceny a veľkosti. Jedni je isté, na svoje si určite vďaka rozmanitej ponuke príde každý:)

Detská taburetka Bettys Home, predáva Westwing.sk

Taburetka Ikea

Taburetka Cellbes, predáva Cellbes.sk

Taburetka Bonami.sk

Taburetka Bonami.sk

Taburetka Bonami.sk

Taburetka Cellbes, predáva Cellbes.sk

Fotografie: Archív značiek, pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.