Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!

credits-beauty-trends-2020-hero
Prezrite si galériu
10 fotiek
Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
Ziaja BB Cream BB krém pre normálnu a suchú pleť

Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
Ziaja Jeju - korektor tváre proti nedokonalostiam

Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
beautysecret.sk, EYELINER Ellis Faas Tekutá očná linka

Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
beautysecret.sk, HOT LIPS FOR WAR CHILD Ellis Faas Limitovaná edícia rúžu Hot Lips s výťažkom venovaným organizácii WAR CHILD (2,5 ml)

Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
beautysecret.sk, SKIN VEIL PEN Ellis Faas Ľahký tekutý make-up v tvare pera pre jednoduchšie nanášanie (14 ml)

Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
biOrganica.cz, Zuii Bio řasenka MAXI

Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
biOrganica.cz, Zuii Bio krémový rozjasňovač - Ariel_2

Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
biOrganica.cz,Zuii Bio rozjasňovač - Mango

Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
biOrganica.cz, Zuii Bio oční stíny QUATRO - Spirit

Najväčšie make-up trendy pre jar 2020!
biOrganica.cz, Zuii Bio tvářenka - Peach

S novým rokom prichádzajú nové trendy v kozmetike a líčení.  Buďte o krok vpred a zoznámte sa s beauty trendmi, ktoré budú dominovať v tomto roku. Máme pre vás tipy, ktoré využijete, či už chcete vyniknúť výrazným líčením alebo nežným vzhľadom.

 

Dotyk neónu

Neónové odtiene sú v móde nielen na oblečení či pri rôznych dizajnových doplnkoch, no začínajú sa udomácňovať aj vo svete make-upu. Priveľa neónových farieb môže pôsobiť poriadne divoko, no našťastie, v roku 2020 sa neónové odtiene objavujú v líčení iba v minimalistických detailoch. Takže namiesto toho aby ste si krikľavý tieň naniesli na celé viečko, skúste ho aplikovať iba ku kútikom očí. Výsledok bude výrazný no napriek tomu nebude prehnaný.

Dôležité je vybrať si správny farebný odtieň. V kurze je žiarivá ružová a žltá, no môžete skúsiť aj modrú či dokonca výraznú zelenú. Pri tomto type líčenia si treba ale zapamätať, že ak zvolíte neonové líčenie očí, zvyšok tváre by mal pôsobiť čo najprirodzenejšie. U tohoto druhu líčenia je preto dôležitá podkladová báza, ktorá vám vytvorí bezchybnú pleť, korektor, make-up a nakoniec púder, s ktorým celkový look dokonale zafixujete.

BeFunky-collage_1

 

Monochromatický make-up

Ako už samotný názov naznačuje, ide o techniku, ktorá sa snaží použité produkty, na vaše oči, pery a tvár, udržať v rozmedzí jedného odtieňa. Tomuto trendu prepadli už naozaj všetci, od Rihanny po Gigi Hadid, pretože okrem toho, že takýto make-up vyzerá skutočne dokonale, je navyše naozaj ľahké si ho vykúzliť.

Vyskúšajte ho v odtieňoch svetlo ružovej, marhuľovej alebo jemnej červenej. Tieto farby skvele vyniknú na perách aj vašich lícnych kostiach. Tie môžete zvýrazniť aj rôznymi rozjasňovačmi, tiež v jemných marhuľových a zlatých tónoch. V kurze sú túto sezónu aj multilíčidlá, s ktorými zvládnete jednoduché, denné líčenie za pár minút. Okrem toho, že bude vaša tvár pôsobiť sviežo, pri takomto jednoduchom líčení nehrozí, že by ste niečo pokazili. Farbu navyše stačí naniesť  prstami, nemusíte sa trápiť s precíznym vykresľovaním jednotlivých kontúr. Oči môžete v tomto prípade doplniť šedou či hnedou linkou. Čierna by totiž mohla pôsobiť príliš tvrdo. Ak používate aj ceruzku na obočie, skúste siahnuť po málinko svetlejšom odtieni, ktorý len jemne zvýrazní vaše obočie.

 

Dramatická linka

Pri pohľade na množstvo módnych prehliadok a celebrít zisťujeme, že nový spôsob nosenia očnej linky je nakresliť si ju v jednoduchých líniách a vyostriť ju až do geometrických tvarov. Tento look možno nie je vhodný na bežný deň, ale na party či večierku budete za hviezdu!

No nie každý dokáže podľahnúť tomuto novému trendu. Preto vyskúšajte jednoduchšiu verziu, a to jemnú čiernu líniu, preskočte tieň a rovno dokončite look riasenkou. Mačacie oči sú tajnou ženskou zbraňou, ktorá okúzli naozaj každého. Základom je rozpoznať tvar svojich očí a podľa tohto prispôsobiť dĺžku a hrúbku mačacej linky. Pre odvážnejší výsledok si skúste nakresliť jemnú farebnú linku nad už nakreslenú čiernu linku.

Jari bude vládnuť prirodzený odtieň pleti, preto k tomuto líčeniu zvoľte ľahší make-up alebo BB krém, ktorý zjednotí váš tón pleti, rozjasní ju a vyhladí drobné nedostatky bez toho aby vašu pleť zaťažil. Výsledok bude skutočne bezchybný!

Il. fotografie: pinterest.com
Galéria: biOrganica.cz, beautysecret.sk, Ziaja
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.