Slnko v interiéri, alebo ako vniesť do vášho bývania jar

Prichádza jar a určite aj vás prepadla túžba rozžiariť nielen váš šatník, ale aj interiér. Ideálne slnečnými farbami, kvetmi, ovocnými motívmi, či dokonca sviežimi vôňami. Prinášame vám zopár efektných tipov ako túto jar vniesť slnko aj do vášho interiéru.

Žlté doplnky

Žltá farba je v prípade interiérových doplnkov výbornou voľbou. Dokáže totiž krásne rozžiariť akýkoľvek priestor. Vnesie do tmavých interiérov svetlo a svetlým podkladom zase dodá jarný nádych. Žltá sa perfektne kombinuje s neutrálnymi podkladmi ako je béžová, či šédá. Výborne však vyzerá aj s inými farbami. Na začiatok vyskúšajte napríklad žltý vankúš, deku, vázu, alebo košík na ovocie. Zistíte ako skoro vám táto nová pozitívna farba vo vašom interiéry doslova prenikne pod kožu.

Poťah na vankúš Citrus, Westwing.sk

Poťah na vankúš Agga, Westwingnow.sk

Váza Westwing.sk

Taburetka Bubly, Westwingnow.sk

Žltý koberec

Máte pocit, že váš interiér potrebuje jarný „refresh“? Potom určite vyskúšajte do vašej obývačky zakomponovať žltý koberec. Nemáme tým na mysli, že si máte žltou farbou potiahnuť celú podlahu. Skúste menší koberček pod stolík, alebo väčší ku gauču. Ku kobercu zlaďte aj doplnky. Váza, vankúš, či konca závesy krásne dotvoria celkový vzhľad vašej obývačky. Apropo žltá je farba, ktorá je vynikajúca do denných priestorov, teda obývačky, alebo kuchyne. V spálni by vás táto žiarivá farba mohla zbytočne vyrušovať.

Koberec Pampas, Westwingnow.sk

Koberec Chindi, Westwingnow.sk

Koberec Limonia, Westwingnow.sk

Veselá veľká noc

Žltá je v našich končinách tiež spájaná s Veľkou nocou. Preto ak začnete s postupným „osviežovaním“ vášho príbytku pomocou žltej farby, na Veľkú noc vám stačí už len tematicky doladiť doplnky a výzdobu máte vyriešenú. Veď to poznáte vajíčka a zajačiky, misa pre šibačov a určite čerstvé kvety. Tie hlásajú nielen príchod Veľkej noci, ale aj jarného obdobia.

Stolík Leader of the Fanclub,  Westwingnow.sk

Prestieranie Tahiti, Westwingnow.sk

Tanier lemon, Westwingnow.sk

Nezabúdajte na vône

Okrem žltej farby vám jarnú náladu v interiéri vyčarí aj zaujímavá vôňa. Tú docielite tým, źe si do obývačky nainštalujete svieži aróma difúzer, alebo sviečku. Aróma difúzery sú obvykle bezpečnejšou voľbou, nakoľko vyložené na poličke dodávajú interiéru vôňu celý deň bez toho aby ste si museli robiť starosti. Sviečka je interiérový doplnok vhodný skôr keď sú v priestore ľudia, avšak má zase schopnosť vyčarovať určitú želanú atmosféru.

Aróma difúzer Luna, Westwingnow.sk

Sviečka Exclusive nr. 4, Westwingnow.sk

Difúzer Luna, Westwingnow.sk

Zdroj fotografií: pinterest.com, Westwing.sk a Westwingnow.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.