Móda “Après-ski”: V týchto kúskoch zažiarite!

Hory už dávno nie sú len o lyžovaní a iných zimných športoch ale taktiež aj o „Après-ski“ móde. Výraz Après-ski pochádza z francúzštiny a doslova ho môžeme preložiť ako “po lyžovaní“. Teda je to čas, kedy si na chate konečne dáte dolu lyžiarske oblečenie a termoprádlo a vymeníte ho za oblečenie vhodnejšie na večerné posedenie v bare či podniku. A ako sa s après-ski správne popasovať?

 

Horské svetríky, obzvlášť tie s nórskymi vzormi z módy nevyjdú asi nikdy. Pokiaľ ich zvolíte v oversize verzii, neberte si k nim už teplé široké nohavice, aby ste nepôsobili zbytočne „veľká“. Radšej zvoľte úzke džínsy alebo teplé legíny.. Myslite aj na to, že vám v takomto svetríku môže byť časom v podniku teplo, preto nezabudnite na vrstvenie. Stačí  priliehavé klasické tričko s dlhým rukávom alebo aj pekná košeľa. Ak nie ste typ na veľké oversize svetre, zvoľte kľudne aj priliehavejšie modely, napríklad predĺženú tuniku v zaujímavej farbe či so vzorom.

Sveter s hnedým vzorom – VERO MODA | Sveter so vzorom – Zara
Pletený sveter – SELECTED, footshop.sk

Samozrejme si doma nenechajte ani hrubšiu páperovú bundu s kožušinkou. Tento rok sú v kurze aj metalické odtiene a neónky. Takáto bunda bude tento rok  na horách rozhodne must-have!

Strieborná bunda – Airfield, mClasse | Zelená bunda – Airfield, mClasse

Podpätky a lodičky sa s horskou atmosférou tak trochu bijú, takže ak nechcete vyzerať ako zmätená Barbie odporúčame zvoliť iný druh obuvi. Trendy tento rok diktujú a najviac IN sú šnurovacie topánky s robustnejšou podrážkou. Vedľa nešliapnete ani klasickými „papučovými“ topánkami s kožušinkou. Tie sú štýlové a hlavne maximálne pohodlné a teplé. Rozhodne ich v zimnom prostredí hôr oceníte.

Zimné topánky – H&M, hm.com

So správnymi doplnkami doladíte váš après-ski outfit k dokonalosti. Nesmie chýbať štýlová čapica, mäkký šál či pončo so vzorom. Na večer si neberte lyžiarske rukavice, ale skôr pletené alebo kožené a tiež to nepreháňajte s kabelkami. Promenádovať sa po horách s veľkou luxusnou kabelkou je passé, preto zvoľte trendy batoh alebo malú crossbody kabelku, do ktorej dáte akurát kľúče od izby, balzam na pery a peniaze. Vziať si môžete aj štýlovú ľadvinku – tá  zaistí že budete après-sk kráľovnou večera!

Čiapka a šál – Twinset

Crossbody taška– Airfield, mClasse | Čiapka a rukavice – cellbes.sk | Ruksak – Twinset
Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: Twinset, VERO MODA, Cellbes, Airfield – mClasse, Zara, Footshop, H&M

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.