Letné šaty pre malú princeznú

Ako mama malého dievčatka som pri týchto horúčavách prišla na jednu dôležitú vec. Najlepšie sú šaty!

Sú vzdušné, nie je v nich teplo, sú tiež pohodlné a ak sa navyše snažíte ratolesť aj odplienkovať, tak zároveň aj veľmi praktické. A moje nové zistenie ma zároveň priviedlo k zaujímavým objavom…

Dbajte na materiál

Pri výbere šiat pre malé dievčatká je veľmi dôležitý materiál. Áno ja viem, chceme z nich mať doma princezné,ale reálne, chcela by ste vy chodiť v 30 stupňových teplotách v podšitých šifónových šatách? Asi nie:) Ideálna je bavlna, alebo ľan, poprípade aj kombinácia týchto dvoch materiálov. Čistá bavlna je môže byť aj s prímesou elastanu, šaty tak držia tvar. Ideálne je ak je látka tenká a nepodšitá, dievčatkám tak bude aj počas tých najvyšších teplôt príjemne.

Kupujte radšej o číslo väčšie

Môj otec (áno on) vždy vravieval mame aby nám kupovala všetko o číslo väčšie, ako dieťa som to nechápala, dnes mi jeho slová znejú v ušiach ako malá módna mantra. V prípade oblečenia detí ide totiů vždy v prvom rade o pohodlnosť. A to najmä v lete. Voľné letné šatočky, ktoré prefukujú a netlačia sú na leto ideálne. A ak kúpite o číslo väčšie, je isté, že ich bude vaša princezná nielen rada nosiť, ale budú jej dobré až do jesene:)

Pozor začali sa výpredaje!

Keď som začala pátrať po pohodlných šatách pre moju Ruby, bola som milo prekvapená, že môj obľúbený e-shop už spustil letné zľavy. Našla som naozaj veľmi pekné a praktické modely, ktorých cena začína už od 6€. Páči sa mi materiál aj farby, aj fakt, že sa v horúcom počasí nemusím nikde trepať a kuriér mi objednávku donesie priamo domov. Neviem ako vy, dieťa spí, ja idem nakupovať:)

Všetky šaty sú značky Mango a kúpite ich na Answear.sk

Foto: pinterest.com, answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.