Čistá a elegantná: biela farba je kráľovnou vášho letného šatníka!

TS_biela_il_foto

Biela farba je jedným zo základných odtieňov, ktorá by Vám nemala chýbať v šatníku. Je ľahko kombinovateľná, ženská a pôsobí nesmierne luxusne a elegantne. Toto sú biele kúsky, ktoré by vo vašom šatníku  toto leto nemali rozhodne chýbať.

 

 

Biele šaty sú obľúbeným letným kúskom viacerých žien, pretože pôsobia nevinne ale za to veľmi elegantne a sofistikovane. Dodajú na ženskosti, sebavedomí a navyše vyzerajú skvele na opálenej pokožke. Túto sezónu sa budú nosiť jemné materiály a klasické, nadčasové strihy. Môžete zvoliť kombináciu bielej čipky či obľúbenej madeiry. Stačí, ak svoj biely look oživíte rúžom alebo jemnými doplnkami.

VERO MODA, šatyVERO MODA 

 

Pietro Filipi, šaty bielePietro Filipi

 

Twinset, anglaise knit dressTwinset

 

 

Biele nohavice budú rozhodne „statement“ kúskom vášho šatníka. Dajú sa nosiť ako súčasť kostýmu, s blúzkou alebo tón v tóne s jemným topom alebo svetríkom. Takýto outfit bude pôsobiť čisto a upravene. Vhodný do práce aj na pracovné stretnutie.

VERO MODA, biele nohavice a topVERO MODA

 

ZARA, CARGO NOHAVICE S VRECKAMI PODROBNOSTI 39,95 EURZARA

 

 

Biele doplnky sú must-have letnej sezóny! Od kabeliek, topánok, opaskov až po doplnky do vlasov …doprajte si všetky. Nádherne doplnia váš outfit a skvele sa kombinujú aj s inými farbami. No pri  kombinácii s čisto bielou podčiarknu jej eleganciu a dodajú vášmu outfitu ten pravý, svieži, elegantný look.

Stradivarius

 

answear.sk, GANT - ESPADRILKY 57,90 EURanswear.skKara, DÁMSKÝ KOŽENÝ BATOH € 100,00Kara

 

 

Galéria: Twinset, Pietro Filipi, Kara, VERO MODA, answear.sk, Stradvarius, ZARA

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.