Jogurt v hlavnej úlohe: Zdravé raňajky pre vaše deti

Chutné a zdravé – to je základ, ktorý máme pri príprave raňajok pre deti na mysli snáď každá. No na to, aby raňajky boli pestré treba poriadnu dávku fantázie. Ak vám už pomaličky dochádzajú nápady, inšpirujte sa tromi skvelými tipmi na rýchle, chutné a zdravé raňajky s bezlaktózovými jogurtami Pan Bůůů od Hollandie.

Rozprávkové raňajky

Začíname trikom, ktorý overene funguje – veselými tváričkami na tanieri! 🙂 Zvieratká určite potešia aj vaše deti. Vyčarujete ich jednoducho pomocou banánového a čokoládového jogurtu na lievancoch alebo napríklad toastoch. Doplňte túto kombináciu o čerstvé ovocie a o výdatné raňajky máte postarané.

Veselá raňajková miska

Drobcov zaručene poteší aj veselá miska! Vyskúšať môžete rôzne alternatívy – samotné ovocie, ovocie a jogurt a môžete pridať aj granolu, ovsené vločky, sušené ovocie, či obľúbené raňajkové cereálie.

Jogurtový jednorožec 

A nakoniec celkom jednoduchý, no nápaditý raňajkový tip pre malé slečny – jednorožec. Popustite uzdu fantázií a pripravte z času na čas niečo skutočne zaujímavé. Nemusíte sa ale báť, nebudete potrebovať veľa času, ani energie. Na prípravu jednorožca vám stačí, ak odbalíte jogurt, nakreslíte očká a zbytok doplníte podľa vašej fantázie (a aktuálnych možností). Určite tákéto milé raňajky potešia deti napríklad na narodeniny, no môžete si nimi pomôcť aj keď práve bojujete s jedením raňajok :).

Zdroj: hollandia.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.