Kid Fashion: Jarná bunda

Milé mamičky. Hoci počasie je naozaj ešte dosť premenlivé, je na čase doplniť šatník vášej malej ratolesti o jarnú bundu. Možností je niekoľko, poradíme vám.M

Vesta

Vesta má v detskom šatníku svoje opodstatnené miesto. Keďže deti sú stále v pohybe a potrebujú mať teda aj dostatok pohybovej voľnosti, treba nájsť model z kategórie „bunda“, ktorý im to umožní. Vesta má kopu výhod. Obliecť ju môžete na mikinu, na sveter, na tenkú jarnú bundu, ale aj dlho- rukávové tričko. Ak kúpite navyše o číslo väčšiu, je možné, že malý fashionista, alebo fashionistka vynosí aj na jeseň.

Obojstranná vesta Cocodrillo

Vesta Mango kids

Bombera

Bombera je aj vo sveter detskej módny absolútnym hitom. V ponuke obchodov nájdete bombery pre dievčatá aj chlapcov. V prípade ak máte doma dievčatko stavte na túto sezónu populárne kvety. Chlapcovi pokojne vyberte zemité tóny alebo obľúbenú čierno-bielu.

Bombera Pepe Jeans

Bombera Name It

Parka

Parka je dlhši tip bundy ideálny na prechod zo zimnej bundy na jarnú. Parka je podšitá a skoro vždy obsahuje kapucňu. Tento tip bundy je najuniverzálnejší pretože h môžete obliecť k teplákom na ihrisko aj šatočkám na rodinnú oslavu.

Parka Name It

Parka Cocodrillo

Nepremokavá

Ďalším tipom bundy, ktorý sa už začal objavovať v obchodoch je takzvaná nepremokavá bunda. Jej povrch je z nepremokavého tenkého materiálu a vnútro podšité látkou. V ponuke predajní nájdete farby od výmyslu sveta. V kurze sú vzory ako bodky, či kvety. Táto bunda je ideálna na jarné prechádzky.

Bunda Mango Kids

Bunda Mango Kids

Trenčkot

Hoci trenčkot bol v prípade módy pre dospelých vyvinutý z funkčného vojenského kabáta, v prípade detskej módy je doplnkový. To znamená, že ho pravdepodobne využijete skôr na špeciálne príležitosti. Trenčkot je určený hlavne pre dievčatá. Vyskúšajte volány, na dievčatkách vyzerajú nádherne.

Trenčkot Name It

Trenčkot Name It

Všetky produkty nakúpite na Answear.sk. Aktuálne navyše aj so sezónnou zľavou.

Ilustračná fotografia: pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.