Jesenná romantika: Maya Sinay a jej knižná novinka „Jedného dňa“

Úspešná autorka romantickej Bielej série a spoluautorka detskej knihy Krajina Lubetha predstavuje knižnú novinku Jedného dňa, pokračovanie prvého dielu Navždy.

 

O autorke

Mária Papačová Cabanová, obľúbená slovenská autorka píšuca pod umeleckým menom Maya Sinay, ako sama hovorí, je žena zamestnaná na celý deň. Podniká, s láskou sa stará o svoje deti a píše knihy, ktoré si dokonca aj sama vydáva. Najbližšie sa môžete tešiť na romantické pokračovanie knihy Navždy, ktoré vychádza už v novembri.

Biela séria, ktorej súčasťou je aj druhý diel, kniha Jedného dňa, prináša čitateľom v šiestich knihách šesť príbehov. Ako Maya Sinay prezrádza, nie je to žiadna telenovela. Knihy na seba nenadväzujú priamo, ale ak ich budete čítať za sebou, súvislosti určite nájdete.

Môj život bol a je dosť pestrý, takže aj situácie, ktoré opisujem v knihách a ktoré sa vám možno budú zdať absurdné, sa napodiv stali mne alebo mne blízkym osobám. Samozrejme, moje romány nie sú doslova skutočné príbehy. Je v nich moja fantázia, niečo z mojich zážitkov a najmä kus zo mňa.”

“V mojich knihách silne rozonuje veľká rodičovská láska, ktorá je obsahom druhej časti série – knihy Jedného dňa. Verím, že čitateľ pocíti všetky emócie, ktoré som prežívala ja, keď som knihu písala.”

 

O novinke Jedného dňa

Budúca maliarka Alex má pred sebou prvé prázdniny ako dospelá. Chce snívať, maľovať a užívať si talianske more. Ale jej plány sa náhle zmenia, keď sa zadíva do zelených očí, ktoré sú pre ňu viac ako osudové. Letné lásky však nikdy netrvajú dlho. Rýchlo vzplanú a zase vyhasnú. Zostanú po nich len spomienky a spálené srdce. A osud si pre Alex pripravil hneď niekoľko nepríjemných prekvapení. Alex prestane veriť na šťastné konce a na lásku, o akej sa dá čítať iba v románoch. Žije ticho a nenápadne, aby si ju osud zase nevšimol a nezamiešal sa jej do života. A predsa jedného dňa…

Kniha Jedného dňa je v predpredaji v internetových knihkupectvách. Uvedená do predaja bude v novembri 2018.

 

Foto: Miro Jablonský a archív autorky

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.