Horčicová: Farba jesenných aj zimných dní

Keďže dlho očakávané ochladenie konečne dorazilo, je prirodzené, že náš šatník (konečne) potrebuje sezónnu obnovu. Hoci doteraz boli jarné farby vďaka teplému počasiu OK, je čas zameniť ich za tie jesenné. Tento rok sa módny návrhári inšpirovali teplými farbami jesene, najmä tónmi padajúceho lístia. Medzi jednu z hlavných farieb si preto zvolili výraznú a nádherne sýtu horčicovú. A ako tútotop farbu sezóny nosiť?

Kúpte si kabát

Jednou z naštýlovejších módnych investícii je tento rok horčicový kabát. Horčicová sa výborne kombinuje so všetkými jesennými odtieňmi a navyše vyzerá výborne so sýtim farbami. Noste ju preto s bordovou, modrou, zelenou, šedou aj hnedou. Vynikajúco vyzerá tiež s čiernou s ktorou vytvára nádherný kontrast.

Kabát, Twinset Eurovea

Kabát, Pietro Filipi

Alebo bundu?

Okrem kabáta je výbornou voľbou tiež horčicová bunda. Môže byť páperová, z brúsenej kože, kožená, alebo dokonca kožušinová. Táto sezóna nesmierne praje farbám a tie sa (všetky) s horčicovou kombinujú výborne.

Bunda, Cellbes.sk

Kožušinová bunda, Kara (karatrutnov.sk)

Sukňa, šaty, sveter alebo blúzka

Oblečenie v horčicovej farby je doslova návykové. Budete v ňom totiž bezpochyby neprehliadnuteľná. Ak nájdete odtieň horčicovej, ktorý vám sadne, držte sa ho. Farba vás nielen omladí, budete v nej doslova žiariť!

Šaty a sukňa, answear.sk

Sveter, answear.sk

Kabelka

Ak chcete oživiť svoj šatník niečim malým a zaujímavým, skúste horčicovú kabelku. Do vášho obliekanie vnesie nádych jesenných dní. Na výber máte mnoho modelov v štýle crossbody, ale aj väčšie kožené kabelky kam sa vám zmestí všetko potrebné do práce.

Kabelka Silvian Heach, answear.sk

Kožená kabelka Kara (karatrutnov.sk)

Topánky

Tenisky aj lodičky v horčicovej farbe sú na jeseň to pravé orechové. Tenisky oživia obyčajné džínsy a čierny rolák, lodičky zase šedý (napríklad kockovaný) kostým.

Horčicová je veľmi výrazná farba, ktorá pasuje najmä dámam, ktorým pristanú teplé odtiene farieb. Je tiež ideálnou (neutrálnou) voľbou pre deti.

Tenisky, Adidas Originals, answear.sk

Lodičky Gino Rossi, answear.sk

Fotografie:

pinterest.com, Pietro Filipi, Kara, Answear.sk, Cellbes.sk,Twinset

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.