Voňavé októbrové novinky, ktoré musíte mať!

Milujete neustále si zveľaďovať domov, kanceláriu, či sa pomaly obzeráte po prvých vianočných darčekoch bez stresu a chaosu naokolo? Dobre robíte! My vám prinášame prvý horúci tip na tie najrozkošnejšie drobnosti, ktoré potešia ako oko, tak aj noštek 😉

 

difuzér Chando Fantasy, www.bytove-parfumy.sk

 

Atmosféra je základ

Bytové vône sú jedným zo skvelých možností ako dodať svojmu životnému alebo napríklad aj pracovnému priestoru dušu, doťuknúť príjemnú atmosféru a v neposlednom rade ukázať svoje dizajnérske a estetické cítenie.

Nebráňte sa experimentovaniu s vôňami a vyskúšajte nové kombinácie! Či už patríte k milovníkom klasických kvetinových variácií, sladkých mixov, sviežich citrusových tónov alebo exotických vôní ďalekých krajov, s nami si prídete na svoje.

 

Sen menom Chando

Prinášame vám jednu z najkrajších voňavých noviniek, ktorú sme za posledné obdobie zaregistrovali <3 Novinka od značky CHANDO v podobe chutných mini difuzérov v tvare anjelika je skutočne vydareným kúskom.

 

difuzéry Chando Blooming, www.bytove-parfumy.sk

 

Chando Blooming

Štýlový difuzérik prevonia menší priestor jemnou vôňou a vďaka peknému baleniu je tiež vhodným darčekom napríklad k narodeniu dieťaťa. Decentne doplní detskú izbičku a navodí v nej príjemnú atmosféru. K dostaniu je v dvoch farebných prevedeniach – modrej a ružovej pre dievčatká aj chlapčekov.

Ružová varianta s vôňou čajových lístkov vytvára spolu s dotykom sviežeho bergamotu, jazmínu a koriandra dokonale príjemnú harmóniu.

 

 

Modré chlapčenské prevedenie v sebe skrýva tóny čerstvej morskej vône s výraznými tónmi morskej soli a jemným dotykom ovocia a kvetín.

 

 

Chando Fantasy

Pre milovníkov jednoduchého dizajnu a minimalizmu vo svojej čírej podobe si značka CHANDO pripravila pre aktuálnu sezónu jemné modely tyčinkových difuzérov z kolekcie Fantasy.

difuzér Chando Fantasy, www.bytove-parfumy.sk

 

Modely sú ozdobené decentnou mašličkou a vďaka elegantnému baleniu sú vhodným darčekom, ktorý poteší každú ženu. Difuzér je dimenzovaný na použitie v menších priestoroch ako je kúpeľňa, toaleta alebo napríklad na pracovný stôl. Predstavte si aké skvelé myšlienky a riešenia vás môžu napadnúť pri práci v príjemnom a inšpiratívnom prostredí 😉

 

Sviežosť, kvety aj vonné drievko

Vyberte si podľa svojich preferencií z mnohých kúskov namiešaných z tých najobľúbenejších zložiek a vôní! Vášnivých cestovateľov a milovníkov sviežeho morského vánku poteší napríklad model Karibské more, romantické povahy, ktoré obľubujú obklopovať sa kvetmi vo všetkých podobách zaplesajú nad modelom Svieža gardénia a na svoje si prídu aj páni pri kúskoch s arómou santalového dreva.

Tak čo, už sme vás dostatočne navnadili? Urobte radosť sebe len tak, doprajte príjemné prostredie a sladké zaspávanie svojim ratolestiam alebo sa zásobte nápaditými darčekmi pre nadchádzajúce pomaly sa blížiace sviatočné obdobie 🙂

 

Zdroj fotografií: www.bytove-parfumy.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.