Prechodná bunda: Prezradíme vám čo sa nosí

Babie leto je zrádne. Ráno je zima, cez deň by sme najradšej behali len v tričku a večer sa zase ochladí. Na kabáty je ešte teplo, na zimné bundy tiež. Čo teda práve teraz nosiť? No predsa prechodnú bundu!

A nosí sa…

Bombera

Bombera je jedna z najpopulárnejších prechodných búnd. Jej výhodou je to, že ju môžete nosiť nielen na jeseň, ale aj na jar. Aktuálne sú v kurze tmavé farby, ale aj rôzne materiály ako napríklad zamat. Ten jesennej bombere dodá ten správny nádych luxusu.

Bombera Topshop

Bombera Diesel, Answear.sk

Džínsová bunda

Denimová bunda je popri bombere ďalšou ultimátnou klasikou. V segmente s názvom džínsová bunda sa nosí takmer všetko. Dlhé, oversize, s kožušinkou, výšivkami, gumičkami.. Na jeseň stavte na klasickú modrú farbu, jednoducho ju skombinujete so zvyšnou časťou vášho šatníka.

Bunda Levis, Answear.sk

Menčestrová bunda

Menčester zažíva túto jeseň svoj veľký návrat. Určite ho nezabudnite do svojho šatníka zaradiť ani Vy. V prípade menčestrovej bundy zabudnite na klasickú čiernu, či hnedú a vyskúšajte farby.

Bunda Topshop

Bunda Zara

Mäkký kabátik

Mäkký kabátik, alebo takzvaný „teddy coat“ je rovnako ako menčestrová bunda jesennou vychytávkou. Krátky si nájde svoje miesto vo vašom šatníku práve počas prechodného počasia. Okrem klasickej hnedej a zelenej vyskúšajte taktiež farby.

Kabát Zara

River Island

Štýlové alternatívy: Pončo, vesta a yaxi Sveter

Okrem búnd ponúkajú módne značky na babie leto a skorú zimu aj iné štýlové alternatívy. Napríklad také pončo, vestu, alebo maxi sveter. Ich výhodou je, že po jeseni veľmi plynule prejdu aj do zimného šatníka. Môžete ich totiž veľmi pohodlne vrstviť. Maxi sveter pod zimný kabát, alebo bundu a pončo a vestu napríklad na koženú bundu, či bomberu.

Maxi sveter Twinset Eurovea

Vesta z pravej kožušiny, Kara

Pončo Kara

Fotografie: Archív značiek

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.