Nový kabát? Ukážeme vám tie naj modely tejto jesene!

Zdá sa, že táto jeseň a nadchádzajúca zima kabátom doslova praje. Ponuka farieb a strihov nebola nikdy tak veľkolepá. Vyberie aj tá najnáročnejšia žena, ktorej tento rok vážne hrozí, že nezatúži nielen po jednom, ale hneď dvoch, či troch modeloch.

Čo teda ponúka kabátová móda tento rok?

Farby

Ak milujete farby tak sa budete cítiť ako Alenka v ríši divov. Okrem klasikcých bordových, či zelených odtieňov pokojne siahnite po výraznej modrej, rúžovej, či dokonca žltej. A ako taký farebný kabát nosiť? Buď s jednofarebným outfitom, alebo pokojne aj s farebnými mikinami, či rolákmi. Výrazné farby sú odvážne, preto k nim prirodzene patria akékoľvek stylingy.

Answear.sk

Miss Sixty, Answear.sk

Twinset

Ťavia

Ťaví kabát je ultimátnou klasikou. Ak ste doteraz čakala na jeho kúpu, tento rok je ten správny čas. Odporúčam model so zaväzovaním okolo pása a v dĺžke po kolená. Stavte na kvalitu, neoľutujete.

Only, Answear.sk

Pietro Filipi

Kockovaný

Kockovaný kabát je sezónnou vychytávkou. Stavte na šedé ,alebo hnedé odtiene a pánske, oversize strihy.

Answear.sk

Mango

Koža

Návrat ku koži ako prírodnému a trvácnemu materiálu je túto jeseň a zimu veľmi prítomný. Preto mnohé značky predstavili kožené kabáty. Stavte na klasickú béžovú, alebo čiernu. Model s kapucňou je navyše veľmi praktický.

Kara

Kara

Animal

Zvieracia potlač patrí rovnako ako ťavia farba medzi sezónne klasiky. Ak teda hľadáte kabát, ktorý s Vami ostane viac ako jednu zimu, stavte práve na divoký zvierací vzor.

Guess, Answear.sk

Answear.sk

Kamufláž

Vzor kamufláž je výbornou voľbou ak patríte k ženám, ktorým je blízky ležérny štýl. Tento tip kabáta sa dobre kombinuje najmä s tmavšími farbami a denimom.

Femi Stories, Answear.sk

Medicine, Answear.sk

A na čo si dať pri kúpe kabáta obzvlášť pozor?

Čo sa strihu kabáta týka, základom je pri každom módnom výstrelku, vzore,či trende je v prvom rade staviť na strih, ktorý vám pasuje. V druhom rade zvážte či si kupujete kabát na jednu sezónu, alebo nadčasovú klasiku, ktorú budete nosiť aj nasledujúce roky. Ak ide o prvý prípad, do kabáta príliš neinvestujte, a nakupujte u klasických reťazcov, ak o druhý radšej si priplaťte. Kvalitný materiál sa vám odvďačí.Výborná je najmä vlna, ktorá je krásne hrejivá. Pomer vlna polyester 80/20 zase zaručí (objavuje sa najmä u kvalitnejších kabátoch), že vás nový zvršok sa nebude až tak veľmi krčiť.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.