Sladké odtiene rúžovej, alebo ako odvážne kombinovať vzory

V poslednom čase mám potrebu v obliekaní hľadať niečo „svoje“. Pri silných vplyvoch okolia, teda módnych časopisov, blogov, alebo televízie, je veľmi dôležité ostať svojská a originálna. Ako povedala jedna moja dobrá známa, stylistka „Inšpirujme sa a nekopírujme“. V tomto duchu som sa inšpirovaná práve módnym okolím pustila do kombinatoriky dvoch veľmi populárnych vzorov: pásikov a kocky.

Čoho sa držať?

Pri vzorovej kombinatorike je veľmi dôležité nájsť si jedno centrálne pojítko. Buď farbu, tému, príležitosť, myšlienku….niečo čo by váš outfit zcelovalo aj keď je totálne kontrastný. V mojom prípade je to práve farba. Stavila som na odtiene rúžovej. Pudrová, staroružová, fialková, cyklámenová.. Vzory som už brala do parády jedna radosť.

Na čom si môžete pokojne ulietať

Jednoznačne na strihoch! Buďte odvážna. Všetko čo je niečim iné garantuje originalitu. Nebojte sa oversize ani takzvaných „vrecových“ strihov. To čo sa ostatným zdá divné, môže byť práve na vás úplne úchvatné. Body Guess, ktoré mám na sebe má v ponuke obchodu na sebe pekná modelka s veľkými prsiami (ehm), nohavice od TakiTak boli vyrobené len jedny a v showroome značky boli zastrčené v kúte. Báli sa, že ich nikto nebude kupovať:)

Buďte kreatívna

Súčasná doba je v obliekaní asi najslobodnejšia. Keď sa odosobníte od toho čo si myslia iný a čo sa má, či nemá nosiť, získate obrovskú slobodu. Zrazu ráno pred skriňou nebudete mať pocit, že nemáte čo na seba, ale naopak, skriňa vám ponúkne obrovské možnosti.Odviažte sa a skúšajte, sľubujem zázraky:)

P.S. Aj keď to možno nevyzerá na donutoch z La Donuterie som závislá:)

Foto: Ján Zemiar

Mój outfit:

Nohavice: TakiTak Kids

Top: Guess Jeans , answear.sk

Topánky: Twinset

Kabelka: Love Moschino, answear.sk

Klobúk: BySju

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.