Bodky: Trend do ktorého sa oplatí investovať

Ako ste si určite mohli všimnúť, niektoré módne trendy prechádzajú sezónami so železnou pravidelnosťou. Medzi tieto fashion stálice sa radia aj bodky. Počas teplých mesiacov sa objavovali na hravých šatách, blúzkach a jednoduchých topoch. Na jeseň budú našimi spoločníčkami bodky opäť. O tom aké kúsky z leta vynosíte aj na jeseň prezradí nasledujúci článok.

Bodkované tričko, alebo blúzka

V jarných kolekciách sme mohli postrehnúť jednoduché bodkované tričká, poprípade košele, či blúzky. Ak na ne natrafíte aj počas výpredajov,určite zbystrite. Bodkované tričko za výhodnú cenu totiž môže byť vašim spoločníkom aj na jeseň. Stačí skombinovať s tmavými džínsami, čiernymi nohavicami, alebo áčkovou sukňou.

Tričko Pietro Filipi

Košeľa Twinset

Čierne bodkované šaty

Čierne bodkované šaty, ktoré nemajú úplne letný strih (teda nie krátke modely na ramienka) môžete nosiť aj na jeseň. Stačí skombinovať s teniskami, alebo bikerkami. Kamarátkou tohto stylingu je aj kožená bunda.

Miss Selfridge, Zoot.sk

Twinset

Sukne

Ďalšou výbornou letnou investíciou, ktorú zužitkujete na jeseň sú sukne. Na jeseň sú najideálnejšie dlhšie strihy. Nebojte sa ani netradičných a elegantných materiálov. Na jeseň si k bodkovanej sukni oblečte čierny top, alebo rolák s krátkym rukávom. Táto kombinácia vytvorí dokonale elegantný styling.

Answear.sk

Topshop

Do čoho investovať z nových kolekcií?

A ak už náhodou poškuľujete po novom tovare vo vašom obľúbenom obchode. Odporúčam v prípade bodiek investovať do čiernej. Okrem horčicovej a škoricovo hnedej bude práve čierna dominovať jesenným a zimným bodkovaným kolekciám.

Dlhé sako YAS

Nohavice na traky Topshop

Fotografie: pinterest.com, Twinset, Topshop, Answear.sk, Pietro Filipi

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.