Gingham: Nositeľný celé leto

Kockovaný vzor Gingham sa stal túto sezónu doslova mojou srdcovkou. Hoci musím priznať, že som sa mu zo začiatku poctivo vyhýbala, získal si časom moje srdce. O tom prečo a ako ho rada nosím prezrádzajú nasledujúce riadky.

Košeľa z jari do leta

Túto super košeľu, ktorá je trošku asymetricky strihaná (vzadu je dlhšia) som objavila už na jar. Zo začiatku mi prišla ako kúsok na chladnejšie dni. Nosila som ju k džínsom, ale aj bielym nohaviciam. Ako sa však otepľovalo a na košeľu som denno denne hľadela v skrini povedala som si, že jej patrí miesto aj v mojich letných stylingoch. Stačí len odopnúť pár gombíkov, uviazať okolo pása a vyhrnúť rukávy. K tomu moje obľúbené šortky, šľapky, crossbody a ide sa:)

Farebné šortky, prečo nie?

Hoci ja som šortkový maniak, svetlo rúžový model, ktorý mám na fotkách na sebe je mój prvý z kategórie farebný denim. Najprv som sa rúžovej trošku bála, predsa len je to jemná farba. Do môjho šatníka však tieto šortky zapadli priam dokonalo. Okrem farby je dôvodom výborný strih. Po prvý krát v živote som siahla po klasických Levi’s 501. Hoci zopár nohavíc tejto značky vlastním a som s nimi naozaj spokojná, ikonický model 501 bol v prípade šortiek môj prvý. Ak máte rada stredne vysoký pás a nie príliš vykrojené nohavice, jednoznačne odporúčam.

Doplnky

Ako kabelkovo-topánkový maniak som tento outfit doslova vyladila. Kabelku a topánky som ladila do rovnakej línie (aj keď vo svojich článkoch tvrdím, že nemusíte, môžete). Mám rada outfity, ktoré sa odlišujú a táto kombinácia ma naozaj milo prekvapila. Celý look som dotvorila svojimi obľúbenými ružovými okuliarmi Ray Ban a jemnými náušnicami. A bez ostychu priznávam, cítila som sa v ten deň výborne:)

Foto: Ján Zemiar

Môj outfit:

Košeľa Twinset Bratislava, Eurovea

Šľapky Twinset Bratislava, Eurovea

Kabelka Twinset Bratislava, Eurovea

Šortky Levi’s, Answear.sk

Slnečné okuliare Ray Ban, Answear.sk

Náušnie H&M

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.