Dlhé šaty na letnú svadbu: Poradíme vám kde nájdete tie najkrajšie

Letné mesiace sú obdobím mnohých svadieb. Teplé dni priam lákajú k slávnostiam a preto sa môže stať, že vás za sezónu bude čakať pozvánka nielen na jednu svadbu. A čo je najlepšia módna voľba ak vás toto leto čaká návšteva letnej svadby ? Jednoznačne dlhé šaty. A aké si vybrať?

Volánové

Volány sú nesmierne ženské a jemné. Sú preto za každých okolností ideálnou voľbou práve na letné svadby. Volány vyzerajú najlepšie v kombinácii s jemnými pudovými odtieňmi ako ružovou, krémovou, ale tiež žltou, či modrou. V prípade volánových šiat voľte jednofarebné modely. Doplnky by mali tiež ostať jemné a decentné, rovnako ako líčenia. Výraz môžete dotvoriť rúžom v sýtom odtieni.

Miss Sixty, Answear.sk

Cila, Answear.sk

Popelínové

Popelín je veľmi jemná a príjemná tkanina pripomínajúca bavlnu. Šaty z popelínu sú ľahké a príjemné na nosenie, teda ideálne na horúce letné dni. V posledných rokoch je popelín veľmi populárnym materiálom nielen na košeliach, ale práve aj na šatách. Stavte na sýte, jednofarebné modely, ktoré môžete dotvoriť zaujímavým náhrdelníkom, alebo náušnicami.

Twinset Bratislava, Eurovea

Twinset Bratislava, Eurovea

Kvetované

Kvetovaný vzor azda ani nemusíme predstavovať. Široká ponuka šiat s týmto vzorom však natíska otázku, aká kombinácia, či potlač je vhodná na letnú svadbu? V tomto prípade je dôležitý materiál. Kvety na hodvábnej látke pôsobia omnoho slávnostnejšie ako na bavlnenej. Veľmi obľúbená je tiež viskóza, ktorá je málo krčivá. V prípade kvetovaného vzoru je rovnako trendy výrazná aj jemná farebnosť. Je len na vás v ktorej z týchto kombinácii sa budete cítiť príjemnejšie.

Pietro Filipi

Pietro Filipi

Romantické

Táto kategória dlhých šiat je veľmi špecifická. Patria do nej modely s jemným krajkovým detailom, predĺženým rukávom, z priehľadnej látky a v jemných tónoch. Romantické šaty z vás vytvoria vílu na počkanie , a ak je vám tento snový štýl blízky, budete sa v nich s istotou cítiť úžasne.

Morgan, Answear.sk

Twinset Bratislava, Eurovea

Foto: pinterest.com, Answear.sk, Pietro Filipi, Twinset Bratislava-Eurovea

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.