Aké nohavice nosiť tento rok? Trendy diktujú naširoko!

Hoci leto praje šatám a sukniam, mnohé z nás jednoducho nedajú dopustiť na pohodlnosť akú ponúkajú jedine nohavice. Dobrou správu je, že aktuálne trendy pohodlnosti doslova prajú. V kurze sú totiž široké strihy! Okrem toho, že vám predstavíme najhorúcejšie trendy z obchodov pozrieme sa tiež na to, aká dĺžka širokých nohavíc je ideálna práve pre vás.

Určite aspoň jedny pásikavé

Pásikavé široké nohavice jednoducho musíte mať. Smelo si ich oblečte aj do práce. Ak chcete aby výsledný outfit pôsobil elegantne k širokým pruhovaným nohaviciam si oblečte už len jednofarebný top, poprípade vrch s rovnakým vzorom. Styling zase oživí napríklad kabelka vo výraznej farbe.

Twinset Eurovea

Zara

Pastelové

Pastelové široké nohavice sú sezónnou vychytávkou. V kurze sú farby ako oblakovo modrá, či pudrova rúžová. K pastelovým nohaviciam sa nebojte zvoliť aj vzorovaný top, či košeľu. Jemná farba si to doslova žiada. Vo finále budete prekvapená ako vás táto kombinácia krásne rozžiari.

Topshop

Topshop

Vzorované

Trend „divokých“ vzorov na nohaviciach je charakteristický napríklad pre značku Dolce and Gabbana. Ak teda chcete pôsobiť ako sicílska diva, jedny si určite zadovážte. V tomto prípade je veľmi trendy materiálom hodváb, alebo jeho kombinácie. V širokým hodvábnym nohaviciam sa tiež nosí kimono s rovnakým vzorom, čím dosiahnete veľmi zaujímavý letný kostým.

Answear.sk

Silvian Heach, answear.sk

Dlhé, pod kolená, alebo po členky?

Okrem výberu tej správnej farby pre vás môžete pri nákupoch riešiť ešte jednu nohavicovú dilemu. A to : Aká dĺžka je ideálna pre mňa? Odpoveď je veľmi jednoduchá. Ak ste štíhla a vyššia (poprípade postavu chcete opticky predĺžiť) voľte dlhé. Pozor v tomto prípade sú podpätky nevyhnutnosťou. Ak máte rada pohodlnosť a máte okolo 160 cm, siahnite po strihu v dĺžke pod kolená. A ak ste niečo medzi a sem tam sa cítite na podpätky a sem tam aj na espadrilky, ideálnou je pre vás dĺžka po členky.

Zara

Morgan, answear.sk

A teraz hurá nakupovať:)

Fotografie: pinterest.com, Twinset Eurovea, Topshop.com, Answear.sk, Zara

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.