Svadobné šaty z internetu? My hovoríme ÁNO!

Mnohé z vás sa tento, alebo budúci rok chystajú pred oltár. A s touto radostnou udalosťou prichádza aj dilema ako a kde si vybrať svadobné šaty. A ak chcete byť iná ako ostatné, za svadobné šaty utratiť rozumnú cenu a navyše vyberať z pohodlia domova, čítajte ďalej.

Preboha len nie „korzetové“

Úvodom tohto článku by som chcela vyzdvihnúť fakt, že korzetové šaty s veľkou sukňou sú už veeeľmi dlho OUT. Hoci tento model niektorým (naozaj len niektorým) padne ako uliaty nie je to univerzálny model šiat v ktorom každá z nás vyzerá super. Aktuálne sú v kurze doslova éterické šaty so splývavými sukňami, rôzne vyšívania, kamienky, odhalené chrbty , poprípade dlhé rukávy. Z farieb sa okrem tradičnej bielej do popredia dostáva takzvaná „off white“, krémová, béžová, svetlo šedá, či šedo modrá.

Needle and Thread

Výbornou značkou svadobných (aj večerných šiat), ktorú jednoducho zoženiete na internete je Needle and Thread. Značka ponúka nádherné, éterické, ručne šité modely šiat. Každý jeden kúsok je unikát a ja vám s istotou garantujem, že v šatách od Needle and Thread bude vaša svadba jedinečná. Modely sa pohybujú od cca 200-500€, treba však hľadať. Mnohé stránky ponúkajú zľavy, alebo staršie kolekcie vo výpredaji. Navyše pri šatách od Needle and Thread nevyhadzujete peniaze do koša. Šaty sú tak krásne, že ich s istotou po svadbe bez problémov predáte.

Značku Needle and Thread predáva napríklad asos.com, alebo Revolve Clothing.

Lace and Beads

Lace and Beads je ďalšia veľmi dostupná značka svadobných šiat. Ich modely sú veľmi prepracované, najmä vo vrchnej časti. Sú decentnejšie a jednoduchšie ako tie od Needle and Thread. Značka ponúka krásne šaty v cene od 100-200 €. Táto sezóna sa nesie v jemnej béžovej a modrastých tónoch šedej. Okrem nevesty si z ponuky možno vyberie aj družička.

Značku Lace and Beads predáva www.topshop.com

Doplnky

Topánky by mali byť na svadbe v prvom rade pohodlné. Aj keď máloktorá nevesta vydrží v ihličkách až do konca, značnú časť dňa v nich predsa len strávi. Okrem bielych topánok pokojne siahnite aj po krémových, či zlatých remienkových. Topánky môžu spod šiat aj pekne vykúkať. Stále však vyberajte skôr hladké a jednoduchšie modely, najmä v prípade prepracovaných šiat.

Čo sa týka ostatných doplnkov, úplne stačia náušničky. Jemné, nevtieravé, elegantné a ženské. Výbornou voľbou sú napríklad perly v jemných krémových tónoch. Ďalším tipom je tiara, fascinátor, alebo zaujímavá čelenka. Všetko vlasové doplnky, ktoré vám vizážistka v deň svadby s citom zakomponuje do vášho účesu.

Topánky nakúpite na www.answear.sk, doplnky na www.topshop.com

Správna podprsenka

Dôležitou súčasťou svadobného outfitu je tiež bezpochyby správne zvolená podprsenka. Ideálne telovej farby. Napríklad bez ramienok. Tieto strihy sú výborné aj keď majú vaše šaty jemné ramienka. Vytŕčajúca podprsenka totiž pôsobí naozaj negustiózne.

Úžasnú bezramienkovú popdrsenka je napríklad od Wonderbry.

Kúpite na www.e-bielizen.sk

A slovo na záver...

Výhodou nakupovania svadobnej výbavy cez internet, je pohodlie. Nakupovať môžete doslova doma z gauča a keď sa vám niečo nepáči, jednoducho to zabalíte a vrátite späť. Žiadne skúšanie v tesných kabínkach či preplnených obchodoch. Vo svojich svadobných šatách sa môžete v kľude prejsť aj doma po obývačke:)

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.