Pohodlná emancipácia, alebo ako nosiť ľanové šortky

Ľan patrí medzi top materiály aktuálnej sezóny. Má totiž nesmierne veľa výhod. Je príjemný, pohodlný a vynikajúci na horúce letné aj jarné dni. Ja som si túto jar zadovážila hneď niekoľko ľanových kúskov a neviem sa ich pohodlnosti dostatočne nabažiť.

Oversize šortky s vysokým pásom

Myslím, že časy úzkych vykrojených denimových šortiek sú už oficiálne „OVER“. Teda ja sa ešte stále začudujem keď vidím mladé dievča ako jej spod ultra krátkych šortiek vytŕča zadok, ale tak asi to tak má byť:). Každopádne módne trendy túto jar stavili na oversize strihy a vysoký pás. Podotýkam, že tento tip šortiek je nesmierne pohodlný. Navyše veľmi ulahodí postave.

Tričko dnu

V prípade nohavíc s vysokým pásom je nesmierne dôležité nenosiť tričko von, ale ho zapraviť dovnútra. Ide totiž o to, že nohavice s vysokým pásom slúžia na to, že nositeľke zvýrazňujú pás. Zakasané tričko teda tento optický „jav“ umocní. Ak by ste ho nechali vonku zbytočne zanikne strih nohavíc a vaša postava bude navyše pôsobiť kratšia ako v skutočnosti je.

Biela, modrá červená

Keďže mám tmavé vlasy, môžem si našťastie dovoliť svetlé farby. Mojou obľúbenou kombináciou je bezpochyby biela, modrá a červená. Teda klasický slovenský trojoj. Tieto farby nie vždy kombinujem v rovnakom pomere, avšak vždy zvolím všetky tri. Červenú som napríklad v ľanovom outfite zakomponovala len v nápise na tričku a prostredníctvom originálnej brošne.

Doplnky

Zvyšok outfitu som doladila pomocou jednoduchých doplnkov a hor sa do sveta. Moje must have sú tenisky, v lete nedám dopustiť na klobúk a farebnú kabelku. Brošňa na saku je vychytávka z jedného super butiku v Karlovej Vsi. Tým len podotýkam, že niekedy treba loviť aj mimo nákupných centier. Tam zväčča nájdete vychytávku, ktorú nikto iný nemá:)

Môj outfit:

Sako F&F

Šortky Mango, www.answear.sk

Tenisky Twinset

Kabelka Twinset

Klobúk Parfois, www.answear.sk

Náušnice Kotton

Ruby:

Tepláčiky Primiggi

Topánočky RAK

Podkolienky MOE

Čiapka Lindex

Kočík:

Greentom, www.drobcekovia.sk

Foto: Monika Jušková-Čaranová

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.